Breaking News
04 Αυγούστου 2018

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πήρε την 2ηθέση στον επαναληπτικό του σκιφ γυναικών με χρόνο 7:45.06 τερματίζοντας πίσω από την Δανέζα Πέτερσεν που σημείωσε χρόνο 7:41.82 με την οποία ήταν οι μοναδικές που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό .

 

Εξαιρετική παρουσία και για τους παγκόσμιους πρωταθλητών κάτω των 23 πριν λίγες μέρες Καλανδαρίδη-Στεργιάκατερμάτισαν 1οιστον επαναληπτικό του διπλού με 6:26.92 και προκρίθηκαν στον ημιτελικό. Αντίθετα δεν τα κατάφεραν οι Σοφία Ασουμανάκη-Αθηνά Αγγελοπούλου που στον αντίστοιχο επαναληπτικό των γυναικών τερμάτισαν στην 6ηθέση με 7:05.11 και θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό.

Εκτός μεγάλου τελικού έμειναν και οι Μαρόκος-Νικολαϊδης στο διπλό σκιφ ελ βαρών. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην 4ηθέση του επαναληπτικού με χρόνο 6:32.69 και θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό

Ούτε η Βόντζου-Εμμανουηλίδου κατάφεραν να προκριθούν στην κορυφαία εξάδα του διπλού σκιφ ελ βαρών αφού τερμάτισαν στην 5ηθέση του επαναληπτικού με χρόνο 7:20.82 και θα συμμετάσχουν στον μικρό τελικό.

Μια από τις θέσεις 7-12 θα διεκδικήσει και η τετράκωπος άνευ των γυναικών. Οι Τσαμοπούλου-Μπιτζιαίου-Γεωργούδη-Κυρίδου πήραν την 5ηθέση στον επαναληπτικό με επίδοση 6:52.09 και έμειναν εκτός μεγάλου τελικού.

Έτσι συνοπτικά η Ελλάδα μετά και τα σημερινά αποτελέσματα το σαββατοκύριακο θα πάρει μέρος σε ένα τελικό (με τη Νικολαϊδου στο σκιφ ) και δυο ημιτελικούς (με τον Γιάνναρο στο σκιφ ελ βαρών και τους Στεργιάκα-Καλανδαρίδη στο διπλό) με την ελπίδα να σφραγίσουν και αυτοί το εισιτήριο για τα τελικά .

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου για τα Ελληνικά πληρώματα:

11:42 Τετράκωπος άνευ (γ) ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

12:06 Διπλό σκιφ (γ) ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

12:12 Σκιφ ελ βαρών (α) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

12:24 Διπλό σκιφ (α) ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics