Breaking News
24 Ιουλίου 2019

Η Εθνική πόλο γυναικών ηττήθηκε 13-4 από τη Ρωσία σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

 

Ούτε στον αγώνα κατάταξης απέναντι στη Ρωσία κατάφερε η Εθνική πόλο γυναικών να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού. Το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση γνώρισε ακόμη μία βαριά ήττα με 13-4, απογοητεύοντας και πάλι με την εικόνα του.

Η ελληνική ομάδα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την Παρασκευή (26/7) στις 8 π.μ., παίζοντας για τις θέσεις 7-8 με την ηττημένη της αναμέτρησης Ολλανδία-Ιταλία. Ανεξάρτητα όμως από την έκβαση του τελευταίου αγώνα, η εθνική θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα, αν θέλει να ξαναβρεθεί στην ελίτ και να διεκδικήσει με αξιώσεις πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ελληνική ομάδα χρειάστηκε κάτι παραπάνω από 10 λεπτά για να σκοράρει και, παρότι αμυντικά δεν ήταν κακή, βρέθηκε να χάνει 3-0. Στο διάστημα αυτό οι διεθνείς κατάφεραν να περάσουν με καλές προϋποθέσεις τη μπάλα στα 2μ., αλλά οι τελικές προσπάθειες της Ασημάκη και της Ξενάκη αποκρούστηκαν από την εξαιρετική Άννα Καρνάουχ. Η Ασημάκη έδωσε τελικά μία λύση σε παίκτρια παραπάνω, αλλά η εθνική ουδόλως «ξεμπλόκαρε» επιθετικά και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 4-1, με γκολ της Μπέρσνεβα στην κόντρα. Πιο απελευθερωμένες στην τρίτη περίοδο, οι Ρωσίδες βελτίωσαν το περιφερειακό τους σουτ και ξέφυγαν 8-2. Χωρίς υπερβολή, οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση παράτησαν το παιχνίδι και η διαφορά έφτασε στο τελικό 13-4, σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν οι πολίστριες του Αλεξάντρ Γκαϊντούκοφ ήταν λιγότερο επιπόλαιες σε κάποια σουτ, κυρίως στην κόντρα.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-2, 2-4, 1-5

Η εξέλιξη του σκορ: 0-1 Μπέρσνεβα (π.π.), 0-2 Σομπόλεβα (περιφέρεια), 0-3 Γκορμπούνοβα (φουνταριστός), 1-3 Ασημάκη (π.π.), 1-4 Μπέρσνεβα (κόντρα), 1-5 Καρίμοβα (π.π.), 2-5 Αβραμίδου (περιφέρεια), 2-6 Ρίζκοβα (περιφέρεια), 2-7 Σομπόλεβα (περιφέρεια), 2-8 Ρίζκοβα (π.π.), 3-8 Πλευρίτου (π.π.), 3-9 Προκοφίεβα (περιφέρεια), 3-10 Καρίμοβα (κόντρα), 3-11 Καρίμοβα (π.π.), 3-12 Μπέρσνεβα (κόντρα), 4-12 Πλευρίτου (π.π.), 4-13 Ιβάνοβα (κόντρα).

Η Εθνική είχε 3/8 με παίκτρια παραπάνω και 1 γκολ από την περιφέρεια.

Η Ρωσία είχε 4/9 με παίκτρια παραπάνω, 4 γκολ από την περιφέρεια, 1 από θέση φουνταριστού και 4 στην κόντρα.

Με τρεις ποινές αποβλήθηκαν η Κότσια (7 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου) και η Τολκούνοβα (3΄51΄΄ πριν το τέλος του αγώνα)

Διαιτητές: Ιβανόβσκι (Μαυροβούνιο), Τεϊσίδο (Ισπανία)

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Κότσια, Νίνου, Πλευρίτου 2, Ξενάκη, Κοτσιώνη.

ΡΩΣΙΑ (Αλεξάντρ Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Μπέρσνεβα 3, Προκοφίεβα 1, Καρίμοβα 3, Τολκούνοβα, Γκορμπούνοβα 1, Σερζάντοβα, Σιμάνοβιτς, Τιμοφέεβα, Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα 1, Ρίζκοβα 2, Καρνάουχ.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics