Breaking News
10 Μαΐου 2020

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι ο πρώτος στην ιστορία που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο στην υδατοσφαίριση για την Ελλάδα.

 

Είναι επίσης ο πρώτος που έφτασε στα 6 ευρωπαϊκά τρόπαια με τον Ολυμπιακό να τον ισοφαρίζει το 2018. Οι ομάδες υδατοσφαίρισης του ομίλου κυριάρχησαν για χρόνια στα Κύπελλα Ευρώπης και η γυναικεία είναι η μοναδική στη χώρα με 5 ευρωπαϊκά τρόπαια.

Όλα άρχισαν το 1997 με την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης στο ΟΑΚΑ μ' αντίπαλο την πανίσχυρη Ρόμα. Πρωταγωνιστής εκείνη την εποχή ήταν ο σημερινός ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος και σήκωσε την κούπα στον αέρα!

Αυτός είναι και ο μοναδικός τίτλος του ανδρικού τμήματος. Οι γυναίκες όμως μετά από το Λεν Τρόφι του 2003, από το 2009 έως το 2010 κατέκτησαν 4 κούπες στη σειρά!

Ας θυμηθούμε τις μεγάλες αυτές στιγμές με χρονολιγική σειρά (από την τελευταία έως την πρώτη).

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics