Breaking News
17 Αυγούστου 2020

Την επιλογή ενός αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από τους τέσσερις συνολικά που πήραν μέρος την περασμένη Παρασκευή 7 Αυγούστου στα τεστ αξιολόγησης αποφάσισε η ελληνική ομοσπονδία κανόε καγιάκ.

 

Ο πρωταθλητής του Ν.Ο. Χανίων (φωτ.) υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να είναι στην αποστολή για την διεθνή ρεγγάτα Olympics hopes που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στη Σλοβακία.

Η ενημέρωση από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων αναφέρει τα εξής:

"Φλερτάρει" με αποστολή στη Σλοβακία ο Κονταξάκης

Με επιτυχία αποδεικνύεται πως συμμετείχε στα τεστ αξιολόγησης που διεξήχθησαν την περασμένη Παρασκευή 7 Αυγούστου στο Σχοινιά για λογαριασμό της προεθνικής ομάδας κανόε καγιάκ ο Παρασκευάς Κονταξάκης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων γίνεται γνωστό από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ ότι έχει επιλεγεί προκειμένου να λάβει μέρος στο κοινόβιο προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στις αρχές του Σεπτέμβρη, οπότε και θα υπάρξει η τελική επιλογή για την αποστολή που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στη διεθνή ρεγγάτα "Olympics Hopes" που θα διεξαχθεί μέσα στον επόμενο μήνα στη Σλοβακία.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του Κονταξάκη στα τεστ αξιολόγησης πήραν μέρος τρεις ακόμη αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι Γεώργιος Φραγκόπουλος, Μάξιμος Δερμιτζάκης και Κλειώ Καράκη.
athlitiko.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics