Breaking News
18 Αυγούστου 2020

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας δημοσιοποίησε τα ονόματα των αθλητών-τριών, που θα συγκροτήσουν τις Προεθνικές Ομάδες Ξίφους Ασκήσεως, Ξίφους Μονομαχίας & Σπάθης.

 

Μεταξύ των αθλητριών του Ξίφους Ασκήσεως συμπεριλαμβάνεται και η 18χρονη Κερκυραία Ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Χαριτίνη- Αντωνία Κουρκούλου-Κουσουνή.

Η οποία γεννήθηκε το 2002 στην Κέρκυρα. Ξεκίνησε την ξιφασκία από τον Κερκυραϊκό Αθλητικό Σύλλογο «Ο Δαμοκλής». Το 2016 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, του οποίου εξακολουθεί να είναι αθλήτρια, με Προπονητή τον πρ. Πανελληνιονίκη και Βαλκανιονίκη Δημήτρη Κάζαγλη, ο οποίος είναι & Ομοσπονδιακός της Εθνικής ξιφασκίας με αμαξίδιο. Έχει κατακτήσει αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε ατομικά και ομαδικά Πανελλήνια πρωταθλήματα Κορασίδων (Κ17) και Νεανίδων (Κ20). Οι γονείς της Κωνσταντίνος Κούρκουλος και Νικολέττα Κουσουνή είναι από τα ιδρυτικά μέλη του νεοσύστατου Αθλητικού Συλλόγου – Ακαδημία Οπλομαχίας Κέρκυρας (Α.Σ.Α.Ο.Κ.), στις εγκαταστάσεις του οποίου προπονείται, η νεαρή πρωταθλήτρια, όσο διάστημα μένει στην Κέρκυρα, με την εποπτεία του κόουτς Σπύρου Ρίγγα.

 kerkyrasimera.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics