Breaking News
18 Οκτωβρίου 2020
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Как же хочется закрыть глаза и очутиться на море?? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ #nature #beautiful #mermaid #владачигирева #русскиерусалки #flexible #flexibility #photoshoot #mermaid #russianmermaids #chigirevavlada #olympicteam #roadtotokio #sport #swimsuitmodel #спортЧи #workhard #synchro #olympicchampion #synchronizedswimming #synchronisedswimming #balerina #balet #спорт #синхронноеплавание #chigirevavlada #art

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vlada Chigireva (@chigirevavlada) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

А как бы вы назвали этот элемент?)? Мне очень понравились ваши ответы в предыдущем посте, мне кажется ими точно нужно заменять оригинальные названия??? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ #stayactive #staystrong #stayhealthy #владачигирева #русскиерусалки #rythmicgymnastics #balet #mermaid #russianmermaids #chigirevavlada #olympicteam #roadtotokio #sport #tokyo2020 #спортЧи #workhard #synchro #olympicchampion #synchronizedswimming #synchronisedswimming #workout #спорт #синхронноеплавание #chigirevavlada #split #disney #solo #inspiration #olympic #dancing #rocket

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vlada Chigireva (@chigirevavlada) στις

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης Βλάντα Τσιγκίρεβα έριξε το instagramm με την ανάρτηση της

 

Η θέληση της να προκριθεί και να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να συνεχίσει το σερί των μεταλλίων της Ρωσίας στην συγχρονισμένη κολύμβηση είναι πλέον τόσο μεγάλη που κάθε μέρα αφιερώνει πολλές ώρες προετοιμασίας μαζί με τις συναθλήτριες της στη περίφημη ομάδα των «γοργόνων».

Η αναφορά είναι για τη Ρωσίδα χρυσή ολυμπιονίκη, παγκόσμια πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης Βλάντα Τσιγκίρεβα η οποία προανήγγειλε την έναρξη του τελικού και πιο σκληρού σταδίου προετοιμασίας προς τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου με ένα βίντεο που έχει φόντο τον ήλιο.

Το βίντεο απογείωσε τον λογαριασμό της στο instagramm ενώ οι χιλιάδες θαυμαστές αναρωτιούνται εάν το βίντεο γυρίστηκε στη δύση ή στην ανατολή του ηλίου.

Εάν παρατηρήσουμε πως υπάρχουν δίχτυα μάλλον θα πρόκειται για ανατολή και για μία κίνηση της 25χρονης κολυμβήτριας να δείξει το δρόμο προς τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Ακόμα και τίποτα να μην ισχύει από αυτά γεγονός είναι πως η Βλάντα Τσιγκίρεβα κατάφερε να δώσει μία νότα δροσιάς στους πιστούς θαυμαστές της.

Πιθανότατα η φωτογραφία είναι στις όχθες λίμνη κοντά στη Μόσχα όπου βρίσκεται και το καμπ προετοιμασίας των εθνικών ομάδων.

Η Βλάντα Τσιγκίρεβα κατέχει 11 παγκόσμιους και τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους, εκτός από τον Ολυμπιακό χρυσό της, ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο της στους καλοκαιρινούς αγώνες του Τόκιο.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics