Breaking News
18 Οκτωβρίου 2020

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου επέστρεψε στον… θρόνο του! 21 χρόνια έπειτα από την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στο χώμα, ο 55άχρονος οδηγός αγώνων είναι και πάλι Πρωταθλητής Ελλάδος!

 

Και μάλιστα με ιδιαίτερο στιλ, καθώς έκανε το «3 στα 3» στο φετινό Πρωτάθλημα, παίρνοντας τη νίκη και στο «Ολυμπιακό Ράλι», το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, έχοντας στο δεξί του μπάκετ του Skoda Fabia R5 τον Γιώργο Πολυζώη, έκανε το «6 στα 6» στις ειδικές του «Ολυμπιακού Ράλι, καθώς πήρε άνετο προβάδισμα από το πρώτο loop και δεν μείωσε τον ρυθμό του σε κανένα σημείο του αγώνα.

Δεύτεροι τερμάτισαν οι Ιορδάνης Σερδερίδης – Φρεντ Μικλότ με ακόμα ένα Skoda Fabia R5, στο καλύτερο φετινό αποτέλεσμά τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι χώματος, το οποίο παρακολουθούν.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Πρωταθλητές 2018 Γιάννης Μπαντούνας και Κώστας Σούκουλης, οι οποίοι απέδειξαν πως ακόμα και με ένα αυτοκίνητο σχεδόν… 20 ετών, παραμένουν όχι απλά γρήγοροι, αλλά μπορούν να κερδίσουν ακόμα και τα R5!

Κι αυτό διότι με το Mitsubishi Lancer EVO 6 ήταν ταχύτεροι των Θέμη Χαλκιά – Λεωνίδα Μαχαίρα, οι οποίοι στο πρωινό σκέλος ήταν έκτοι γενικής με το Ford Fiesta R5. Ωστόσο στη συνέχεια ανέβασαν κατακόρυφα τον ρυθμό τους και στο τέλος βρέθηκαν στην τέταρτη θέση της γενικής.

Ο Ντίνος Τζέμος με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη ήταν πέμπτοι γενικής με το Mitsubishi Lancer EVO 9 της i-Race, ενώ τους ακολούθησαν οι «Ιαν» – Μιχάλης Φράγκου με ίδιο αυτοκίνητο.

Στην έβδομη θέση ολοκλήρωσαν το «Ολυμπιακό Ράλι» οι Παναγιώτης Ισμαήλος – Χρήστος Μπακλώρης με ακόμα ένα «ενιάρι» Mitsubishi Lancer.

 

Όγδοοι γενικής και πρώτοι στην F2 ήταν οι Νώντας Καρανικόλας – Γιώργος Βασιλάκης, στην καλύτερη φετινή εμφάνισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χώματος με το ολοκαίνουριο Ford Fiesta R1 της «Car Center».

Ο Νίκος Ντάβαρης με τον Φίλιππο Τζεφεράκο με Mitsubishi Lancer EVO 9 ήταν ένατοι γενικής, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Γιώργος Αθανασόπουλος – Σπύρος Μπαρδάκης με ίδιο αυτοκίνητο.

Στην F2 τους νικητές Καρανικόλα – Βασιλάκη ακολούθησαν οι «Pazonen» – Απόστολος Κοτρώνης με Toyota Yaris, οι οποίοι ήταν 12οι γενικής, πίσω από τους Γιώργο Αγαθοκλέους – Ελένη Βλαχαντώνη με το «ενιάρι» EVO.
SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics