Breaking News
26 Νοεμβρίου 2020

Η ICF θα προτείνει την ένταξη του συναρπαστικού αγωνίσματος στο πρόγραμμα των Αγώνων, Παρίσι 2024
Βασίλης Γεωργιώτης  

 

Οι λάτρεις των extreme sports θα ενθουσιαστούν με την είδηση.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ (ICF) αποφάσισε να εντάξει το extreme κανόε σλάλομ στις προτάσεις για το Ολυμπιακό πρόγραμμα των Αγώνων του 2024 στο Παρίσι.

Το σημαντικό αβαντάζ του νέου αγωνίσματος είναι ότι δεν χρειάζονται να προστεθούν αθλητές στο ήδη επιβαρυμένο Ολυμπιακό πρόγραμμα, αφού θα συμμετάσχουν, αν εγκριθεί η αίτηση, όσοι έχουν προκριθεί στα άλλα αγωνίσματα του κανόε καγιάκ.

Μάλιστα, επειδή η ΔΟΕ δεν επιτρέπει να αυξηθεί ο αριθμός μεταλλίων που απονέμει το σπορ, η ICF προτίθεται να αφαιρέσει δύο αγωνίσματα από το σπριντ, με την κατανομή να είναι πλέον δέκα χρυσά για το σπριντ και έξι για το σλάλομ.

Η πίστα των αγώνων θα είναι αυτή του σλάλομ, ενώ θα προστεθούν δύο ακόμα μέρες στο πρόγραμμα.

Αν και νέο αγώνισμα, το extreme κανόε σλάλομ είναι ένα καταπληκτικό τηλεοπτικό προϊόν, ιδιαίτερα αγαπητό στις νεαρές ηλικίες, συγκεντρώνει πολύ υψηλά ποσοστά θεαματικότητας, κι από τη στιγμή που δημιουργήθηκε σειρά παγκοσμίων κυπέλλων το 2015 και εντάχθηκε στο πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, απογειώθηκε!

Πρόκειται για μια μάχη σε άγρια νερά με συναρπαστική εξέλιξη από την εκκίνηση μέχρι το φινάλε!

Δείτε το σχετικό βίντεο

:sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics