Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2016

Μια απίστευτη... φάση συνέβη σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι στη Βραζιλία, όταν φίδι εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλα ζώα έχουμε δει να μπαίνουν στο γήπεδο την ώρα ενός αγώνα, αλλά φίδι δεν είχαμε δει... Συνέβη, λοιπόν, στο παιχνίδι της Λινένσε με την Άγουα Σάντα, όταν εμφανίστηκε το ερπετό αφήνοντας τους παίκτες άναυδους.

Ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση και άπαντες συγκεντρώθηκαν πάνω από φίδι παρακολουθώντας τις κινήσεις του καθώς δεν ήταν φίδι ό,τι κι ό,τι, αλλά κόμπρα!

Ξαφνικά ένας ποδοσφαιριστής αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του... Ή στα πόδια του για να ακριβολογούμε... Με μια κλωτσιά, το έδιωξε εκτός αγωνιστικών χώρων, ενέργεια που προκάλεσε όμως αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις! Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά...

 

 

 

 

Πηγή: sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics