Breaking News
08 Απριλίου 2021

Στόχος ήταν να καλύψουν 5.000 χιλιόμετρα διαδρομής με το αυτοκίνητο να πηγαίνει τέρμα γκάζι διαρκώς

 

Πολλές φορές ακούμε για σκληρά τεστ των αυτοκινητοβιομηχανιών, όμως στην Porsche κυριολεκτικά το… τερμάτισαν. Για τη νέα 911 GT3 πήγαν στην περιβόητη κυκλική πίστα του Ναρντό (η οποία μάλιστα ανήκει στην ίδια την Porsche) και προχώρησαν σε μία απίστευτη δοκιμασία.

Τέρμα γκάζι για 5.000 χλμ.
Στόχος ήταν να καλύψουν 5.000 χιλιόμετρα διαδρομής με το αυτοκίνητο να πηγαίνει τέρμα γκάζι διαρκώς. Με ταχύτητες πάνω από 300 χλμ/ώρα και στάση μόνο για ανεφοδιασμό σε καύσιμα. Όπως διαβάζουμε στην έγκυρη ιστοσελίδα carzine.gr.

 Ο 4λιτρος κινητήρας είναι μία έκδοση δρόμου της 911 GT3 R Cup με αρκετές ενισχύσεις σε πολλά σημεία του κάτι που του δίνει την δυνατότητα να κινείται με αξιοπιστία μέχρι το κόκκινο στο στροφόμετρο που είναι τις 9.000 στροφές.

Ο υπεύθυνος προγράμματος δοκιμών της Porsche, Thomas Mader, δήλωσε:

«Η GT3 πέρασε πάνω από 22.000 ώρες σε εξαντλητικά τεστ, και ένα από αυτά ήταν και το συγκεκριμένο. Στο οποίο το αυτοκίνητο και ο κινητήρας βρίσκονται διαρκώς στο όριο για πάνω από 16 συνεχόμενες ώρες!»

Εκτός από τον κινητήρα εξελίχθηκε και το αεροδυναμικό πακέτο σ’ αυτή την δοκιμασία, παίρνοντας στοιχεία από τα αγωνιστικά της εταιρίας. με αποτέλεσμα να έχει 50% μεγαλύτερη κάθετη δύναμη στα 200 χλμ/ώρα από το μοντέλο που αντικατέστησε, ενώ σε “αγωνιστική” ρύθμιση, η κάθετη δύναμη αυξάνεται κατά 150%.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινάει από την Περιφέρεια Κρήτης το πρόγραμμα για την Προφύλαξη από τον covid

Μπήκε σε …μπελάδες για την είσοδο στον τελικό της πολωνικής λίγκας η Μπογκόρια του Γκιώνη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics