Breaking News
07 Μαΐου 2021

H πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής βρίσκεται στην έκτη θέση μετά τα πρώτα δύο γκρουπ.

 

Με την εξαιρετική εμφάνιση της Ελένης Κελαϊδίτη ξεκίνησε η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής στο Μπακού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που ανήκει στην χορηγική ομάδα της Bwin Future, αγωνίστηκε στο πρωινό πρόγραμμα στην μπάλα και το στεφάνι, όπου συγκέντρωσε 23.000 και 22.750 βαθμούς αντίστοιχα. Μετά από τα πρώτα δύο προγράμματα, η Κελαϊδίτη βρίσκεται στην έκτη θέση μεταξύ 30 αθλητριών, με δύο γκρουπ ακόμη να απομένουν στην σημερινή ημέρα.

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Μαγοπούλου δεν μπόρεσε να επαναλάβει τις πολύ καλές εμφανίσεις της προηγούμενης διεθνούς συμμετοχής της, τον Μάρτιο στην Σόφια, καθώς υπέπεσε σε λάθη που την κράτησαν χαμηλά στη βαθμολογία (μπάλα: 20,050 β., στεφάνι: 18,150 β.) και προς το παρόν είναι 22η στο σύνθετο ατομικό με 38,200 βαθμούς.

Η προσπάθεια για τις δύο Ελληνίδες εκπροσώπους του ατομικού συνεχίζεται δυνατά το Σάββατο (10:50 - 12:30 ώρα Ελλάδας), με το δεύτερο και τελευταίο σκέλος του προκριματικού, που περιλαμβάνει τα προγράμματα σε κορύνες και κορδέλα. Από το βαθμολογικό άθροισμα των τεσσάρων οργάνων θα προκύψει η τελική κατάταξη κάθε αθλήτριας στο σύνθετο ατομικό.

Το παγκόσμιο κύπελλο του Μπακού αποτελεί το τρίτο από τα τέσσερα προ-Ολυμπιακά τουρνουά, ωστόσο για την Κελαϊδίτη, η οποία δεν τα είχε πάει αρκετά καλά στις δύο πρώτες διοργανώσεις, αλλά και για τη Μαγοπούλου, που επίσης είχε μείνει μακριά από τις προνομιούχες θέσεις στην προηγούμενη συμμετοχή της, χρησιμεύει κυρίως ως ένα τεστ ετοιμότητας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βάρνας (9-13 Ιουνίου), εκεί όπου θα έχουν μία νέα ευκαιρία για να κατακτήσουν το Ολυμπιακό εισιτήριο.

Την ίδια στόχευση έχει στο “AGF Trophy 2021” και η Εθνική ανσάμπλ, η οποία θα ανέβει στο ταπί σήμερα το απόγευμα (17:15 - 19:00) για να παρουσιάσει το πρόγραμμά της στις 5 μπάλες και αύριο (17:15 - 19:00) το πρόγραμμα με 3 στεφάνια / 4 κορύνες.
gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ: Με Νέιρα και Καστάνιος στη Λαμία

 

Όλα τα ζώδια 07/05

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics