Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ανδρέας Βαζαίος συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο International Swimming League, που διεξάγεται στη Νάπολη. Τερμάτισε πρώτος στα 200μ. μικτή με χρόνο 1.51.15.

International Swimming League: Πρώτος ο Βαζαίος στα 200μ. μικτή

Σε εξαιρετική κατάσταση, για μία ακόμα φορά, ο Ανδρέας Βαζαίος, στο International Swimming League, που διεξάγεται στη Νάπολη.

Στο πλαίσιο της 1ης ημέρας της 11ης αγωνιστικής, όπου πλέον 4 ομάδες μάχονται για τα δύο τελευταία εισιτήρια της επόμενης φάσης, ο Ανδρέας Βαζαίος πήρε μία 1η θέση και μία 4η.


Στα 200μ μικτή ατομική, ο Έλληνας κολυμβητής, που αγωνίζεται με το σκουφάκι της DC Trident, τερμάτισε πρώτος, με επίδοση 1:51.15, φτάνοντας κοντά στο δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ, 25άρας πισίνας, με 1:50.84.

Στα 50μ ύπτιο, ο Βαζαίος κατέλαβε την 4η θέση, με χρόνο 23.43, πλησιάζοντας πολύ το Πανελλήνιο ρεκόρ του Απόστολου Χρήστου με 23.33.

fosonline.gr

Διαβάστε επίσης:

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics