Breaking News
14 Ιουνίου 2022

Δικαίωση για Παπασηφάκη: Ανακοινώθηκε από τη Βουλιαγμένη

 

Με μια σπουδαία μεταγραφή, τη σημαντικότερη μέχρι σήμερα στην καριέρα του, εξαργυρώνει ο Νικόλας Παπασηφάκης την εξαιρετική του σεζόν φέτος με το Περιστέρι. Ο Χανιώτης πολίστας ανακοινώθηκε από τη Βουλιαγμένη.
KTEO Κρήτης
Ετσι, μία από τις κορυφαίες ομάδες της Α1 αποκτά τον Παπασηφάκη, που μετά τη Γλυφάδα, τον Υδραϊκό και τον ΓΣ Περιστερίου πραγματοποιεί και μια τέταρτη μεταγραφή στην Αττική. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι πρώτη του ομάδα, αυτή που ανέδειξε κιόλας το ταλέντο του, ήταν ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Νικόλα Παπασηφάκη, ο οποίος θα φορέσει το σκουφάκι του Ομίλου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Νικόλας Παπασηφάκης έχει γεννηθεί το 1998, αγωνίζεται ως περιφερειακός επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά, ενώ είναι η τρίτη κατά σειρά ενίσχυση για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης μετά τους Ντίλαν Γούντχεντ και Ματ Φάρμερ.

 

Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ο Παπασηφάκης έχει ξεκινήσει την καριέρα του στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και εν συνεχεία έπαιξε για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τον Υδραϊκό και έως τον Μάιο για τον ΓΣ Περιστερίου.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Νικόλας Παπασηφάκης, δήλωσε στο nov.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη χρονιά θα φοράω το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης. Είναι όνειρο για κάθε παίχτη να αγωνίζεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Καλώς ήρθες, Νικόλα!
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ ανταμείβει με πριμ 1 εκατ τους διεθνείς για την επιτυχία τους στο Nations League

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics