Breaking News
02 Απριλίου 2024

Σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στην Κρήτη ενόψει της πρεμιέρας της στα προκριματικά του Euro 2025.

 


Αντίστροφα μετρούν στην Εθνική Γυναικών για την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή (5/4, 20.00, Novasports Start, YouTube) στο γήπεδο του ΟΦΗ για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του UEFA Women's EURO 2025.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε σήμερα (2/4) την προετοιμασία του με απογευματινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο σε πολύ καλό κλίμα, με κέφι και όρεξη από πλευράς παικτριών. Ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και είδε όλες τις ποδοσφαιρίστριες που έχει στη διάθεσή του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.
Η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών θα συνεχιστεί με διπλή προπόνηση την Τετάρτη (3/4). Το πρωί η «γαλανόλευκη) θα προπονηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο και το απόγευμα στο Β.Α.Κ.
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Grappling

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics