Breaking News
04 Απριλίου 2024

Εθνική Γυναικών ποδοσφαίρου: Σε πιο εντατικό πρόγραμμα στο Παγκρήτιο στάδιο


Με διπλή προπόνηση, το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο και το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στο Ηράκλειο, ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε την Παρασκευή 05/04 στο γήπεδο του ΟΦΗ (20:00).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Κατηκαρίδης είδε με χαρά όλες τις παίκτριες της αποστολής να συμμετάσχουν κανονικά και στις δύο προπονήσεις.


Για την Πέμπτη 04/04 έχει προγραμματιστεί Media day στις 19:00 στο Β.Α.Κ. με δηλώσεις του προπονητή και διεθνών παικτριών.


* Η είσοδος για τους φιλάθλους στον αγώνα της Παρασκευής με τα Νησιά Φερόε θα είναι ελεύθερη (στις θύρες 2, 3, 7).

* Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το NovaStart, το κανάλι της Nova στο YouTube.

Πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης στο Παγκρήτιο Στάδιο, οι διεθνείς παίκτριες φωτογραφήθηκαν με παιδιά Δημοτικού σχολείου της περιοχής, τα οποία ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα που τις γνώρισαν και μαζί με τους δασκάλους τους υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν στον αγώνα για να στηρίξουν την Εθνική Ομάδα.
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 03/04/2024

 

 

 

 

Αθλητικός αγώνας Run for autism Rethymno 2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics