Breaking News
30 Ιουνίου 2023

Σταύρος ΛιώσηςΣταύρος Λιώσης



Η δουλειά δεν σταματά ούτε για μια ημέρα στις Σειρήνες Γρεβενών, με τους ιθύνοντες της ομάδας να θέλουν να προετοιμάσουν κατάλληλα την ομάδα για την παρθενική της συμμετοχή στην Women’s Super League.

Σειρήνες Γρεβενών: «Πυρετώδεις» προετοιμασίες ενόψει Α’ Εθνικής
Οι Σειρήνες Γρεβενών ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο Ποδόσφαιρο Γυναικών την προηγούμενη σεζόν κερδίζοντας την άνοδο για την Women's Super League. Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν έχουν σταματήσει τις προεργασίες προκειμένου οι Σειρήνες να παρουσιαστούν έτοιμες για την πρόκληση της Α' Εθνικής.

Πρώτο μέλημα για την ομάδα των Γρεβενών ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Χρήστου Καλύβα, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο του συλλόγου, πανηγύρισε το Πρωτάθλημα και την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Το ζήτημα μάλιστα διευθετήθηκε σχετικά νωρίς βάζοντας το πρώτο λιθαράκι ενόψει της νέας σεζόν.

 fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 30/06/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics