Breaking News
12 Απριλίου 2024

Ξεκίνησε το διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής του ΗΡΑ στο Ηράκλειο


Στο κλειστό γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολης των Βουτών…
Άνοιξε σήμερα η αυλαία του διεθνούς τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώνει στο Ηράκλειο μέχρι και την Κυριακή το αθλητικό σωματείο ΗΡΑ (Ηράκλειο Ρυθμός Άθληση) με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητριών.
Το 1ο ΗΡΑ Creeta Cup είναι ένα διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που γίνεται με την στήριξη της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και διεξάγεται στο κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, στην Πανεπιστημιούπολη των Βουτών.
Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 320 αθλήτριες από 37 συλλόγους με 56 προπονήτριες από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Λετονία, την Κροατία αλλά και τις ΗΠΑ.

«Σκοπός μας, να αποδώσουμε κάθε σεβασμό και αξιοπρέπεια σε ένα άθλημα που ξεκινήσαμε από τους πρώτους και διαρκώς αναπτύσσουμε στην Κρήτη. Το τουρνουά αυτό αποτελεί ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός και πρόθεσή μας είναι να το κάνουμε θεσμό στην Κρήτη, βάζοντας ψηλά ακόμα ψηλότερα τον πήχη.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για την στήριξή σας στην προσπάθεια αυτή. Σας περιμένουμε όλους και όλες να γνωρίσετε ένα σπουδαίο Ολυμπιακό άθλημα και να θαυμάσετε τα υπέροχα αυτά πλάσματα από κοντά!»
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 12/04/2024

 

 

 

 

Το Παγκρήτιο στάδιο αποτελεί πόλο έλξης για αθλητές και ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics