Breaking News
27 Σεπτεμβρίου 2016

Ορατός είναι ο κίνδυνος μεγάλης τιμωρίας για τον Σαμ Άλαρνταϊς, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να προσφέρει συμβουλές για το πώς μπορεί μια ομάδα να παρακάμψει κανονισμούς μετεγγραφών.

 Ο Άγγλος τεχνικός φέρεται να πρόσφερε τις συγκεκριμένες «υπηρεσίες», έναντι 400 χιλιάδων λιρών.

Δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Telegraph» υποδύθηκαν εκπροσώπους εταιρίας από την Άπω Ανατολή και συναντήθηκαν μαζί του, τον περασμένο Αύγουστο. Στο ραντεβού τους, ζήτησαν από τον Άγγλο ομοσπονδιακό τεχνικό συμβουλές, για το πώς μπορεί κάποια ομάδα να παρακάμψει τους κανονισμούς ιδιοκτησίας παικτών από τρίτους. Παράλληλα, ο Άλαρνταϊς ζήτησε 400 χιλιάδες λίρες, ώστε να πηγαίνει τέσσερις φορές τον χρόνο στη Σιγκαπούρη και να συμβουλεύει την υποτιθέμενη εταιρία, η οποία ήθελε να αγοράσει παίκτες. 

Μεταξύ άλλων, ο Άλαρνταϊς τονίζει: «Υπάρχουν κάποιοι μάνατζερ που το κάνουν συνέχεια. Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθούν οι κανόνες και τα λεφτά είναι πάρα πολλά».

Επίσης, ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε αιχμές και κατά του Ρόι Χότζον υπογραμμίζοντας: «Με τον τρόπο που μιλά τους κοιμίζει όλους ο Ρόι. Ο… Γουόι. Δεν έχει την προσωπικότητα που πρέπει για τη θέση». Στη συνέχεια, μίλησε και για τον Γκάρι Νέβιλ: «Έπρεπε να του πει να βγάλει το σκασμό και να κάτσει κάτω».

Ήδη, η αγγλική ομοσπονδία έχει ξεκινήσει έρευνες για το συγκεκριμένο θέμα και είναι ορατό το ενδεχόμενο να απολύσει τον 61χρονος τεχνικό από την τεχνική ηγεσία των «λιονταριών». Έρευνες για την υπόθεση έχει ξεκινήσει και η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, η οποία απειλή τον Άλαρνταϊς με βαριά τιμωρία, καθώς η παράκαμψη κανονισμών μετεγγραφών, απαγορεύεται ρητά. 

Το σχετικό βίντεο:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics