Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2020

Η 28χρονη πρωταθλήτρια συνεχίζει να γράφει ιστορία για την ελληνική πάλη
Δημήτρης Ντζάνης

 

Τεράστια επιτυχία για την ελληνική πάλη και τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς η Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 53κ. γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης του Βελιγραδίου.

Στο μεγάλο τελικό της κατηγορίας η Μαρία Πρεβολαράκη νίκσε την Ροκσάνα Μάρτα Ζάσινα από την Πολωνία με 5-1 και πρόσθεσε ένα ακόμα παράσημο στην πλούσια καριέρα της.

Την Δευτέρα η Πρεβολαράκη θα γιορτάσει με το καλύτερο δώρο τα 29α γενέθλιά της, ένα χρυσό μετάλλιο που κλείνει ονειρεμένα μια δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά.

Παράλληλα, αυτή η επιτυχία αποτελεί και το καλύτερο τονωτικό προκειμένου να μπει στο 2021 και να προετοιμαστεί για την 3η διαδοχική της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics