Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2020

Είναι ο πρώτος τίτλος για τη χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης

 

Τον πρώτο της τίτλο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατέκτησε σήμερα η ομάδα της Ουκρανίας, στη διοργάνωση που φιλοξενείται στη Μερσίνη της Τουρκίας.

Μετείχαν έξι ομάδες με τα μεγάλα φαβορί να απουσιάζουν και η πρωτιά κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς μια ατυχής εμφάνιση στους ασύμμετρους ζυγούς της Ιόνα Στραντσιουλέσκου (17η) ήταν αυτή που έκρινε τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο.

Με 154.663 οι Ουκρανές κατέκτησαν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο αφήνοντας στη δεύτερη θέση τις Ρουμάνες με 154.496 βαθμούς. Παρά την πολύ καλή εμφάνιση της Ιορντάκε σε όλα τα αγωνίσματα και κυρίως στη δοκό ισορροπίας με 14.133 βαθμούς. Το βάθρο συμπλήρωσε η ομάδα της Ουγγαρίας με 151.597 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του πρωταθλήματος αύριο, περιλαμβάνει τους τελικούς των οργάνων νεανίδων και γυναικών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics