Breaking News
26 Ιανουαρίου 2021

Πρωταθλήματα μέσω διαδικτύου ανακοίνωσε η ομοσπονδία


Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει προκαλέσει προβλήματα στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων σε διάφορα σπορ, όμως για το σκάκι το διαδίκτυο δίνει τη λύση.

Έτσι η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία ανακοίνωσε παρακάτω διαδικτυακές διοργανώσεις για το 2021

*1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Rapid & Blitz και το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών Rapid & Blitz. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα από 6 Φεβρουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε εδώ την προκήρυξη των αγώνων

*1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ανοικτό Ομαδικό Πρωτάθλημα και το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Γυναικών. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε μία τελική φάση που θα διεξαχθεί στο χρονικό διάστημα από 20 Φεβρουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου 2021.

Η προκήρυξη των αγώνων είναι   εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-1(vid)

Κλήρωση Tζόκερ 26/01/2021

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics