Breaking News
27 Μαΐου 2021

Κωπηλασία - ΕΚΟΦΝΣ: Ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης νέο μέλος


Κωπηλασία – ΕΚΟΦΝΣ: Αλλαγές στο ΔΣ της ομοσπονδίας, λόγω της απώλειας του Θ. Μητρούση


Αλλαγές σε θέσεις και αρμοδιότητες έφερε στο ΔΣ της κωπηλατικής ομοσπονδίας η οδυνηρή απώλεια του Θανάση Μητρούση πριν από λίγες μέρες.

Τη θέση του εκλιπόντος στο ΔΣ παίρνει ο 1ος αναπληρωματικός όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 27ης Μαρτίου Κωνσταντίνος Παπαγιάννης που επί σειρά ετών κατείχε διοικητική θέση στην ΕΚΟΦΝΣ.

Η είσοδός του στο ΔΣ επικυρώθηκε και τυπικά στη τελευταία συνεδρίαση, ενώ παράλληλα έγινε και ο διαμοιρασμός των αρμοδιοτήτων που κατείχε ο Θανάσης Μητρούσης.

Έτσι την εφορία Αγώνων αναλαμβάνει ο αντικαταστάτης του Κώστας Παπαγιάννης ενώ για εκείνη της Παράκτιας κωπηλασίας που αποτελεί πλέον ένα μεγάλο κεφάλαιο θα συσταθεί επιτροπή πρόεδρος της οποίας αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Δρ. Κώστας Δίτσιος τον οποίο εξουσιοδότησε το Συμβούλιο να προτείνει τα μέλη που θα την στελεχώσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.
sports3,gr
Διαβάστε επίσης

Εθνικό Κέντρο Extreme Sports και Υπαίθριων Αθλητικών Δραστηριοτήτων δημιουργείται άμεσα στην Κόνιτσα

 

Υποβολή δικαιολογητικών για εξετάσεις χορήγησης βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος βοηθού φαρμακείου εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics