Breaking News
10 Αυγούστου 2021

Παρί Σεν Ζερμέν: Οριστικό! Στο Παρίσι ο Μέσι - Υπογράφει για δύο χρόνια

 

Παρί Σεν Ζερμέν: Οριστική φέρεται πως είναι η συμφωνία των Παριζιάνων με τον Λιονέλ Μέσι.

Στην «Πόλη του Φωτός» θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, το απόγευμα της Τρίτης (10/08) ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία και ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με οψιόν ανανέωσης. Παράλληλα, οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες ο πατέρας και εκπρόσωπος του Λιονέλ Μέσι βρισκόταν σε ανοικτή επικοινωνία με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, ούτως ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Τελικά, οι δύο πλευρές βρήκαν την «χρυσή τομή» το πρωί της Τρίτης (10/08) και σε λίγες ώρες θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με την υπογραφή των συμβολαίων.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος επιθετικός θα ταξιδέψει για το Παρίσι το απόγευμα της Τρίτης (10/08), μία μέρα μετά την… υποδοχή που του ετοίμαζαν οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά δεν… ολοκληρώθηκε, μια και ο ίδιος περνούσε τις τελευταίες ώρες των διακοπών του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Λιονέλ Μέσι θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τους Γάλλους. Μάλιστα, στην συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.


ONSPORTS.GR
Διαβάστε επίσης:

Ηρόδοτος: Οριστικές εξελίξεις μέχρι την Τετάρτη

 

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics