Breaking News
31 Ιανουαρίου 2022

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή στη Μοναχή Ελιά εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος, που μίλησε και για το εκτός έδρας ματς με τον Εργοτέλη.


«Αυτό είναι το πιο σπουδαίο νέο αυτή την εποχή ακόμη και από μία μεταγραφή» σχολίασε αρχικά στις δηλώσεις του ο έμπειρος προπονητής για την πρώτη προπόνηση στον νέο χλοοτάπητα του προπονητικού κέντρου της ομάδας.

«Να είμαστε πιο δημιουργικοί για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» σημείωσε για το ματς με τον Εργοτέλη, για τον οποίο μίλησε με καλά λόγια.

Δείτε το βίντεο από τη σελίδα της ΠΑΕ Χανιά:

Για το ντεμπούτο του με τον ΟΦΙ και το ματς με τον Εργοτέλη μίλησε ο νεαρός Νικήτας Νικόλης, που έκανε θετική εμφάνιση την Κυριακή (30/01).
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία οι Ελληνίδες πυγμάχοι στην Σερβία

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics