Breaking News
22 Ιουλίου 2023

ΟΦΗ: Χωρίς βιασύνη για την τελευταία προσθήκη

 

Ο ΟΦΗ με υπομονή και δίχως καμία βιασύνη κινείται μεθοδικά για την απόκτηση του κεντρικού μέσου που θ’ αποτελέσει και την τελευταία προσθήκη του φετινού ρόστερ.

ΟΦΗ: Χωρίς βιασύνη για την τελευταία προσθήκη
Όπως είναι ήδη γνωστό ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση ενός box το box μέσου που θα καλύπτει με την ίδια ευκολία τις θέσεις “6” και “8”.

Οι πληροφορίες από την Κρήτη αναφέρουν πως στον ΟΦΗ έχουν καταλήξει σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της ομάδας και δίχως να υπάρχει καμία βιασύνη εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα γύρω από τα βιογραφικά τους και τις δυνατότητες τους.

Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Οι 3 λόγοι που «έδεσε» Λαρεντζάκη
Ο ΟΦΗ δείχνει να έχει εστιάσει σε μια συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή δίχως πάντως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό γύρω από το προφίλ του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει καμία βιασύνη για να παρθεί η τελική απόφαση καθώς ο ΟΦΗ βρίσκεται στην Ολλανδία με πλήρη σύνθεση και ιδίως στον άξονα του ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει ποικιλία στα χαρακτηριστικά των κεντρικών χαφ που έχει στην διάθεση του, κάτι που του παρέχει την ευκολία να εφαρμόσει την τακτική που εκείνος επιθυμεί και ταιριάζει στα πλάνα του.

Με τον χρόνο πλέον να κυλάει υπέρ του και να μην έχει κανέναν λόγο να βιαστεί, στον ΟΦΗ στοχεύουν να προχωρήσουν στην τελευταία προσθήκη με ηρεμία και προσοχή και να κλείσει το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου με τον καλύτερο τρόπο.

fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ακόμα ένα σημαντικό παίκτη(Γιούκα) κράτησε στο δυναμικό του ο Ανθεστίων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics