Breaking News
08 Οκτωβρίου 2023

Ο Κιάσσος απολύθηκε και τον αντικατέστησε ο… πρόεδρος!



Απίθανα πράγματα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ομάδα των Σερρών έλυσε πριν λίγες μέρες τη συνεργασία της με τον παλαίμαχο άσο, που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ και πλέον ακολουθεί καριέρα προπονητή.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου, που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Χανιώτη τεχνικό, έπειτα τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όσο για τον αντικαταστάτη του; Στα δύο ματς που ακολούθησαν, εκείνος που κάθισε -έστω προσωρινά- στον πάγκο της ομάδας ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Κεραμάρης! Χθες μάλιστα έκανε και σεφτέ, αφού μετά την ήττα με 2-1 από τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας στο... ντεμπούτο του, οι Σερραίοι κέρδισαν με 3-0 τη Βέροια.

neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στα Χανιά ο ΟΦΗ

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics