Breaking News
01 Μαΐου 2016

Ο Λουίς Φαν Χάαλ ήταν άκρως απολαυστικός στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ (1-1) και εξήγησε με τον... δικό του τρόπο το περιστατικό του Φελαϊνί με τον Χουτ! «Το τράβηγμα των μαλλιών είναι αποδεκτό μόνο στο σεξουαλικό μαζοχισμό», ήταν τα λόγια του Ολλανδού τεχνικού, ενώ τράβηξε τα μαλλιά του δημοσιογράφου, τη στιγμ’ξη που μιλούσε στο «Skysports»


Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό με πρωταγωνιστές του δυο παίκτες. Να θυμίσουμε ότι αρχικά ο Γερμανός αμυντικός της Λέστερ τράβηξε τα μαλλιά του Βέλγου επιθετικού και στη συνέχεια ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «απάντησε» με μια αγκωνιά.Όπως είπαμε, ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλοντας να γίνει όσο το δυνατόν πιο παραστατικός τράβηξε τα μαλλιά του δημοσιογράφου, Τζίοφ Σριβς. «Όταν δεις τι κάνει ο Χουτ στον Φελαϊνί, θα καταλάβεις ότι είναι πέναλτι. Θες να τραβήξω τα μαλλιά σου; Ποια θα είναι η αντίδρασή σου όταν το κάνω αυτό; Τα μαλλιά είναι πιο κοντά από του Φελαϊνί, αλλά όταν στο κάνω αυτό, τι θα κάνεις; Είναι απλά μια αντίδραση. Μόνο στον σεξουαλικό μαζοχισμό επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Όχι αλλού, αλλά ο Χουτ το έκανε. Το έκαναν πολλές φορές μάλιστα.

Ο Χουτ ήταν αυτός που τράβηξε τα μαλλιά του Φελαϊνί. Η αντίδρασή του μετά είναι ανθρώπινη. Πάντα έτσι συμβαίνει», ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής!

 

 

pamesports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics