Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Νικολαιδης

Η πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ είχε πολύ μεγάλους αγώνες με την Σλοβενία και την Γερμανία να παίρνουν τις μεγάλες νίκες.


Φυσικά το δικό μας ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας ενώ άλλες 12 ομάδες συνολικά αρχίζουν τις υποχρεώσεις τους

Η πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ είχε πολύ μεγάλους αγώνες με την Σλοβενία και την Γερμανία να παίρνουν τις μεγάλες νίκες.

Την Παρασκευή (2/9) άλλες 12 ομάδες μπαίνουν στο Ευρωμπάσκετ ανάμεσά τους φυσικά και η Ελλάδα που θα κάνει την πρεμιέρα της στις 18:00 κόντρα στην Κροατία. Σε έναν αγώνα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και με πλούσιο παρελθόν που έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές στους φίλους του μπάσκετ.

Βεβαίως είναι ο αγώνας που «κλέβει» την παράσταση στη διοργάνωση που απλώνεται την Παρασκευή (2/9) σε άλλες δύο χώρες μετά την Γεωργία και την Γερμανία. Οι αναμετρήσεις του ομίλου της Εθνικής μας ομάδας διεξάγονται στο Μιλάνο ενώ του Δ’ Ομίλου στην Πράγα.

Το πρόγραμμα ανοίγει στην πρωτεύουσα της Τσεχίας και στην αναμέτρηση του Ισραήλ με την Φινλανδία. Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που διεξάγεται περίπου μια εβδομάδα μετά την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Οι Φινλανδοί είχαν νικήσει στην έδρα τους (79-73) ενώ τρεις μέρες αργότερα, με τη νίκη τους στην Εσθονία έγιναν η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για τον ίδιο όμιλο έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αναμέτρηση της Πολωνίας με την Τσεχία ενώ οι Σέρβοι είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στους Ολλανδούς.

Όμως εκτός από τον Δ’ Όμιλο (με τον οποίο θα διασταυρωθεί το γκρουπ της Εθνικής μας στα χιαστί) θα έχουμε το νου μας και στα δικά μας. Ο αγώνας της Ουκρανίας με την Μεγάλη Βρετανία ανοίγει την αυλαία πριν από την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κροατία ενώ το πρόγραμμα της πρεμιέρας κλείνει με τους διοργανωτές Ιταλούς να αντιμετωπίζουν τους Εσθονούς.

Και η δεύτερη μέρα του Ευρωμπάσκετ αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (2/9)

15:00 (Πράγα- Δ’ Όμιλος) Ισραήλ- Φινλανδία

15:15 (Μιλάνο- Γ’ Όμιλος) Ουκρανία- Μεγάλη Βρετανία (ΕΡΤ3)

18:00 (Μιλάνο- Γ’ Όμιλος) Κροατία- Ελλάδα (ΕΡΤ1)

18:30 (Πράγα- Δ’ Όμιλος) Πολωνία- Τσεχία

22:00 (Μιλάνο- Γ’ Όμιλος) Ιταλία- Εσθονία (ΕΡΤ1)

22:00 (Πράγα- Δ’ Όμιλος) Σερβία- Ολλανδία
sportime.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 02/09/2022 [vid]

 

 

 

 

Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ στην ελίτ του κλασσικού αθλητισμού της χώρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics