Breaking News
08 Οκτωβρίου 2022

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έβγαλε τα κάστανα από τη… φωτιά, δίνοντας τη λύση στη Σέλτικ. Οι Κέλτες έφυγαν με το διπλό (1-2) από την έδρα της Σεντ Τζόνστον, μετά και το «χτύπημα» του Έλληνα άσου στο 90+5′.

 

Η ομάδα του Ποστέκογλου είχε τον έλεγχο του αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ στο 42ο λεπτό με αυτογκολ του Κονσταντίν. Οι Κέλτες δεν… καθάριζαν το ματς και το «πλήρωσαν» στο 90+3΄, όταν το Μίτσελ, εστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ.

Η Σέλτικ ήταν με την πλάτη στον τοίχο, η γκέλα ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη, αλλά ο Γιώργος Γιακουμάκης είχε αντίθετη άποψη. Στο 90+5′, ο Ελληνας επιθετικός πετάχτηκε σαν από μηχανής θεός, σκοράροντας για το 1-2. Κάπως έτσι, η Σέλτικ πήρε το «χρυσό» τρίποντο, παραμένοντας στην κορυφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος!

Δείτε το γκολ του Γιακουμάκη:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 08/10

 

 

 

Τα «έβαλε» με την τύχη του ο Κάρλος Σάινθ μετά το Q3 στη Σουζούκα (vid)

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics