Breaking News
01 Οκτωβρίου 2023

ΟΦΗ: Προπονήθηκαν κανονικά Ριέρα και Ντίκο- Έφυγαν πάνω από 4.000 εισιτήρια!


Ευχάριστα νέα στην προπόνηση του Σαββάτου για τον ΟΦΗ. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό τους Ριέρα και Ντίκο να προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και την Κυριακή θα αποφασίσει ο τεχνικός του ΟΦΗ αν θα τους πάρει στην αποστολή για το ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Αντίθετα ατομικό συνέχισε ο Χριστογεώργος, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ. Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, όπου ο Νταμπράουσκας θα βγάλει και την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τεράστιο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια

Ουρές για ένα εισιτήριο κάνουν οι φίλοι του ΟΦΗ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχοντας στόχο να κρατήσουν απόρθητο το «Γεντί Κουλέ» και να συνεχίσει η ομάδα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Super League.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήδη έχουν φύγει πάνω από 4.000 εισιτήρια για το παιχνίδι της Δευτέρας, ενώ στις Θύρες 4-5 έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια με τον κόσμο να δείχνει την δίψα και την στήριξη στην ομάδα του Βάλτνας Νταμπράουσκας. Μάλιστα εκτός από 4-5 έχουν τελειώσει και τα VVIP.

Γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα το ΒΑΚ!

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε σήμερα (29/9) το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, καθώς, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23-30/9) και της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού (29/9), ο ΟΦΗ φιλοξένησε τους μικρούς μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου!

Αρχικά, τα παιδιά συνάντησαν τον Τεχνικό Διευθυντή της Elite Ακαδημίας, κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη και τον προπονητή της Κ19, κ. Μανώλη Πατεμτζή, οι οποίοι τους μίλησαν για τα οφέλη και τις αξίες του αθλητισμού, περνώντας το μήνυμα «Χάσουμε, κερδίσουμε, εμείς θα το γλεντήσουμε!».


Στην συνέχεια τα παιδιά προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες των προπονητών της ακαδημίας, ενώ γνώρισαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές, Κώστα Γιαννούλη, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Νίκο Μαρινάκη, οι οποίοι απάντησαν στις ερωτήσεις τους και μοιράστηκαν μαζί τους τις εμπειρίες τους για τον τρόπο ζωής των επαγγελματιών αθλητών.
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 30/09

 

 

 

 

Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics