Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2016

Ο Παναθηναϊκός, στην επιστροφή του Τσάβι Πασκουάλ στην Βαρκελώνη, ως αντίπαλος, ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, όμως ένα «καταστροφικό» τρίτο δεκάλεπτο τον υποχρέωσε σε ήττα (72-57) κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες πήγαν... χέρι χέρι στο σκορ για αρκετή ώρα. Την στιγμή που ο Άντε Τόμιτς «χτυπούσε» στο low post την «πράσινη» άμυνα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έβρισκε λύσεις από Σίγνκλετον και Καλάθη, συμβαδίζοντας με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε όλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου. Τα πράγματα δεν συνεχίστηκαν με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Η παρουσία του Τζόε Ντόρσεϊ έδωσε «όγκο» και ενέργεια στους Καταλανούς και με τον Βεζένκοφ, αλλά και τον Περπέρογλου, να δίνουν λύσεις στους γηπεδούχους. Την ίδια στιγμή οι «πράσινοι» ήταν άστοχοι από την περιφέρεια και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να προηγείται με 36-31, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα έγινε ακόμα χειρότερα. Ο Τάιρις Ράις βρήκε ρυθμό, για τους «Μπλαουγκράνα» την ίδια στιγμή που το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο στην «πράσινη» επίθεση. Στα μέσα της περιόδου η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα για πρώτη φορά (50-40, 25'), χάρη σε προσπάθειες από Όλεσον, Ράις και Τόμιτς, και έκτοτε οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον ρυθμό στα επίπεδα που ήθελαν, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά στο φινάλε της τρίτης περόδου.

Οι «πράσινοι» απέκτησαν ισορροπία στο τέταρτο δεκάλεπτο, στην επίθεσή τους, βρίσκοντας λύσεις από Σίνγκλετον και Ρίβερς να σκοράοτυν. Οι γηπεδούχοι, όμως, έβρισκαν διαδρόμους προς το καλάθι και κράτησαν τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα, παρά το... ξέσπασμα του Φελντέιν, που μάζεψε τη διαφορά (66-57, 37'). Η Μπαρτσελόνα διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη με 72-57.

Τα δεκάλεπτα: 19-19, 36-31, 57-40, 72-57.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ράις 10 (2), Χολμς, Ντόλμαν, Ντόρσεϊ 4, Κλαβέρ 7 (1), Βεζένκοφ 12 (2), Όλεσον 6 (2), Κόπονεν 5 (1), Ρένφρο 6, Περπέρογλου 6 (2), Τόμιτς 16.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγλετον 12, Νίκολς 6, Ρίβερς 7, Τζέιμς 2, Φώτσης, Παππάς 4, Φελντέιν 13 (3), Γκάμπριελ, Μπουρούσης, Καλάθης 13 (1).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics