Breaking News
20 Απριλίου 2017

Αγώνας δίχως αύριο είναι ο αποψινός του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε (21:00), ο δεύτερος της συγκεκριμένης σειράς στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.


Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς άλωσε το ΟΑΚΑ την Τρίτη, πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους «πράσινους» και με νέα επιτυχία απόψε καθίσταται απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ 4 της Κωνσταντινούπολης.
Ως εκ τούτου η νίκη δεν θεωρείται αλλά είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό, εφόσον οι βλέψεις των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ στη διοργάνωση φτάνουν ως την Πόλη.
Ο Κυπελλούχος Ελλάδας καλείται να διαχειριστεί πνευματικά τον αγώνα, αφού αυτός ο τομέας αποτέλεσε την Αχίλλειο πτέρνα του στην πρώτη αναμέτρηση.
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους στο ξεκίνημα του τρίτου δεκάλεπτου, όταν όμως η Φενέρ άρχισε να πιέζει και να μειώνει τη διαφορά οι παίκτες του «παράλυσαν», κατά δήλωση του προπονητή τους.
Τα περίφημα mind games του Ομπράντοβιτς λειτούργησαν άψογα, το ίδιο και το σχήμα με ταυτόχρονη παρουσία δύο πλέι μέικερ – δύο σέντερ και κάπως έτσι οι Τούρκοι ανέτρεψαν την κατάσταση, για να νικήσουν στο τέλος με το εμφατικό 71-58, καλύπτοντας δηλαδή μια συνολική διαφορά 29 πόντων!
Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα υποδεχθεί στη ρωσική πρωτεύουσα την Μπασκόνια, την οποία νίκησε στην πρώτη αναμέτρηση.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics