Breaking News
21 Οκτωβρίου 2017

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!


Τα φώτα του ιπποδρομιακού πλανήτη επάνω στο ASCOT
Πριν περάσουμε στις εκτιμήσεις μας για το παγκοσμίου φήμης ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Ascot, να αναφερθούμε στο τι έγινε στο Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής που μας πέρασε.
Ολοκληρώθηκε το Ελληνικό πρόγραμμα των 7 ιπποδρομιών την Παρασκευή 20/10/17 στο Μαρκόπουλο και λίγο πριν τις 10 το βράδυ!
Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο μιας και είχαμε τζακ-ποτ στα δημοφιλή παιχνίδια των ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές ίππους 6 διαδοχικών ιπποδρομιών) αλλά και στο ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές ίππους 4 διαδοχικών ιπποδρομιών).
Οι νικητές μοιράστηκαν πάνω από 75.000 ευρώ ενώ η ημέρα χαρακτηρίστηκε από την επικράτηση των φαβορί! Παρ’ όλα αυτά σε κάποιες διαδρομές τα πολύπλοκα στοιχήματα έδωσε πολύ καλές αποδόσεις!
Η απόδοση του ΣΚΟΡ 6 ήταν στα 687,51€ ενώ η απόδοση του ΣΚΟΡ 4 ήταν στα 103,46€ και πάντα αναφερόμαστε στις αποδόσεις με στοιχηματική μονάδα το ένα ευρώ! Σε σχέση με την επικράτηση πολλών φαβορί, οι αποδόσεις ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές!
Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ξεχώρισε η επιστροφή στις νίκες του ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ, η νίκη του ακριβά αγορασμένου ΚΟΣΤΑ ο οποίος σήμερα δοκιμάστηκε με παρωπίδες και όντως η δοκιμή αποδείχθηκε σωστή, καθώς και η νίκη της ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ η οποία αποδείχθηκε αντάξια της τεράστιας εμπιστοσύνης που της έδειξαν οι παίκτες!
Από τους επαγγελματίες του χώρου, ο champion αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης κατέκτησε 3 νίκες και αναδείχθηκε πολυνίκης αναβάτης ημέρας ενώ τον ακολούθησε ο συνάδελφος του Εντιόν Τσέλα με 2 νίκες!
Η Ιπποδρομίες ΑΕ στηρίζει την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού!
Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην εκστρατεία πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Η Ιπποδρομίες ΑΕ στηρίζει την ενέργεια αυτή, δίνοντας ονομασίες στα τρόπαια της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Παρασκευής που ήταν αφιερωμένες στην εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.
Περνάμε τώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της εταιρίας όπου δεσπόζει το ιπποδρομιακό φεστιβάλ του Ascot. Εδώ τα δούμε από τα καλύτερα άλογα του κόσμου, θα σημειωθεί από τους μεγαλύτερους ιπποδρομιακούς τζίρους στον πλανήτη, ενώ χιλιάδες κόσμου μπορεί να προετοιμάζονται και έναν ολόκληρο χρόνο για την επίσκεψη τους στον ιππόδρομο αυτόν!
Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι για να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας και μάλιστα για ιπποδρομίες που τα χρηματικά έπαθλα ξεκινάνε από τις 500 χιλιάδες λίρες για τους νικητές ίππους και φτάνουν ακόμα και τις 1.700.000 λίρες!
Για να μην το επαναλαμβάνουμε συνεχώς, και στις 3 προτάσεις μας θα πάμε με στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (δηλαδή να βρούμε απλά τον νικητή της διαδρομής) και εννοείται πως και οι 3 προτάσεις μας αφορούν τον ιππόδρομο του ASCOT.
Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 16:00. Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 10-9-12.
Κωδικός ιπποδρομίας 023 με ώρα έναρξης τις 16:40. Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-3-7.
Κωδικός ιπποδρομίας 027 με ώρα έναρξης τις 17:50. Στοιχηματίζουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 9-7-6.
Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr
Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr\
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics