Breaking News
24 Νοεμβρίου 2017

Σπουδαία νίκη και 3η διαδοχική, 86-85, πέτυχε στο Mediolanum Forum ο Ολυμπιακός έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζαμέλ ΜακΛιν.

Ο Αμερικανός σέντερ που ζήτησε στον Σφαιρόπουλο να τον αφήσει στο παρκέ όταν χρεώθηκε με 4ο φάουλ «πλήγωσε» την πρώην του, Αρμάνι Μιλάνο, στην πρώτη επιστροφή του, με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ! Ο Ολυμπιακός βρέθηκε δύο φορές στο +8, μέσα σε μία κολασμένη ατμόσφαιρα από τους Ιταλούς φιλάθλους, αλλά είχε στο πλευρό του και 400 δικούς του, είχε και τον Μπράιαν Ρόμπερτς με 18 πόντους, τον Στρέλνιεκς με 14 και τον Παπανικολάου με 11, έστω κι αν ο τελευταίος αστόχησε σε 2/2 βολές στο τέλος. Ο Πρίντεζης... μίλησε λίγες φορές, αλλά τις πιο καθοριστικές! Ο Τζόρνταν Θίοντορ (20π.) και ο Αρτούρας Γκουντάιτις (19π., 7ρ.) ήταν σε εξαιρετική ημέρα και ευτυχώς για τον Ολυμπιακό το τρίποντο του Κέρτις Τζέρελς στα 5΄΄ δεν βρήκε στόχο. Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Euroleague με ρεκόρ 7-2, ενώ οι Ιταλοί μετρούν 3 νίκες ? 6 ήττες.  

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 42-46, 62-66, 85-86 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics