Breaking News
17 Οκτωβρίου 2020

Για τις πολλές απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει εν όψει του εντός έδρας έδρας αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος


Δηλώσεις στην κάμερα του ΟΦΗ TV έκανε ο Γιώργος Σίμος.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου σε αυτές αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμού που αυτή αντιμετωπίζει εν όψει του εντός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής, κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την ιδιαιτερότητα της τρέχουσας σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Όταν γίνεται αλλαγή προπονητή σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός τότε η ομάδα βρίσκει ένα νέο κίνητρο. Εμάς όμως δεν μας επηρεάζει. Θα συναντήσω πρώην συνεργάτες και καλούς φίλους. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον αγώνα. Ξέρω τα δυνατά μας χαρακτηριστικά και θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθεια και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο».
SDNA.GR

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics