Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2020

Η πρωταθλήτρια των 100μ. μιλάει στο sports3.gr για τις ολιγοήμερες διακοπές της και στέλνει τις ευχές της για τη νέα χρονιά


Θανάσης Μαργαρίτης

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη προπονείται εδώ και λίγες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Ρόδο, όπου θα περάσει τις γιορτές και μέσω του sports3.gr στέλνει τις δικές της ευχές για τη νέα χρονιά.

Η 26χρονη έχει καταγωγή από το νησί των Δωδεκανήσων και όποτε μπορεί πηγαίνει εκεί για να χαλαρώσει, συνεχίζοντας ωστόσο κανονικά της προπονήσεις της.

Η πρωταθλήρια Ελλάδας σε ανοικτό και κλειστό στίβο στα 100μ. ανέφερε σχετικά με το πως περνάει τις ημέρες των γιορτών στο νησί της.

«Ήρθα για λίγες μέρες στο νησί μου και στην οικογένειά μου. Οι μέρες μου κυλάνε όμορφα και γιορτινά».

Παρά το γεγονός πως έχει πάει για ξεκούραση στη Ρόδο η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη συνεχίζει να προπονείται εν όψει τη νέας αγωνιστικής περιόδου. «Οι προπονήσεις μου συνεχίζονται κανονικά, με επιβλέπει ο παλιος μου προπονητης ο Τσαμπίκος Παπαδημητρίου και ανυπομονώ να ξεκινήσει η αγωνιστική μου δράση τέλη Ιανουαρίου».

Τέλος η Σπανουδάκη έστειλε και το δικό της μήνυμα για τις γιορτές και το 2021. «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενες γιορτές. Η νέα χρονιά να είναι δημιουργική, με υγεία και πολλή τύχη!».

Η φωτογραφία προέρχεται από το προσωπικό αρχείο της αθλήτριας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics