Breaking News
07 Ιανουαρίου 2021

Η Διεθνής Ομοσπονδία Τζούντο (IJF) επιβεβαίωσε το αρχικό πρόγραμμα των διοργανώσεων για τη σεζόν του 2021, με επιφύλαξη όμως λόγω της κατάστασης του κορονοϊού.

 

Η σεζόν του IJF World Tour πρόκειται να αρχίσει από τις 11 έως τις 13 Ιανουαρίου, στην πρωτεύουσα του Κατάρ, την με τους αγώνες World Judo Masters. Το άνοιγμα της σεζόν αναμένεται να περιλαμβάνει κορυφαίους judokas σύμφωνα με τους βαθμούς τους στην παγκόσμια κατάταξη.

Οι Judokas θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν 1.000 βαθμούς, κερδίζοντας στην κατηγορία τους στους αγώνες του Τελ Αβίβ Grand Slam, από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου, με τη διοργάνωση να έχει αναβαθμιστεί από το επίπεδο Grand Prix.

Η πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν Τασκένδη θα φιλοξενήσει διοργάνωση Grand Slam, από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου, με τους αθλητές στη συνέχεια να ταξιδεύουν, στην Τιφλίδα της Γεωργίας, για να αγωνιστούν. από τις 26 έως τις 28 Μαρτίου. Η Τουρκία πρόκειται να φιλοξενήσει την τέταρτη διοργάνωση Grand Slam της σεζόν μεταξύ 1 και 3 Απριλίου.

Η διοργάνωση του Παρισιού, το Paris Grand Slam έχει προγραμματιστεί για τις 8 έως τις 9 Μαΐου. Οι αγώνες στην πρωτεύουσα της Γαλλίας διεξάγεται συνήθως το Φεβρουάριο, αλλά φέτος έχει πάει πίσω ημερολογιακά.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, τη Βουδαπέστη τον επόμενο μήνα. Οι αγώνες πρόκειται να διεξαχθούν, από τις 6 έως τις 13 Ιουνίου στο László Papp Budapest Sports Arena. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα χρησιμεύσει ως η τελική διοργάνωση προκριματικών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Το τουρνουά τζούντο στο Τόκιο 2020 αναμένεται να διεξαχθεί από τις 24 έως τις 31 Ιουλίου. Από τη IJF δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να προστεθούν περισσότεροι αγώνες, στο καλεντάρι της σεζόν αργότερα, σε περίπτωση που βελτιωθεί η κατάσταση του κορονοϊού.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics