Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2021

Η έμπειρη σπρίντερ ήταν τρίτη στα 60μ. του διεθνούς μίτινγκ στο Βερολίνο με 7.27
Θοδωρής Γεωργαντάς  

 

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε, στην φετινή πρεμιέρα της, η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα 60μ. του διεθνούς μίτινγκ του Βερολίνου, ενός από τους καλύτερους αγώνες στον κλειστό στίβο, που διεξάγεται στην Ευρώπη.

Η έμπειρη σπρίντερ κατέκτησε την τρίτη θέση στην κούρσα της μιας ανάσας με 7.27, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ (είχε 7.29 από το 2018). Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη έδειξε από τα προκριματικά του αγωνίσματός της ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ήταν τρίτη στη σειρά της με 7.32, επίδοση που της έδωσε και το εισιτήριο για τους Πανευρωπαϊκούς του Τορούν. Το όριο στο αγώνισμα είναι 7.40.

«Συγχαρητήρια στην αθλήτρια που έτρεξε μετά από πάρα πολύ καιρό ,έκανε ατομικό ρεκόρ, έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συν ότι έκανε καλή εμφάνιση σε ένα από τα πιο γνωστά μίτινγκ…ο αγώνας στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμα πολύ χρόνο…συνεχίζουμε», έγραψε σε ανάρτησή του ο προπονητής της Κώστας Βογιατζάκης, πρώην πρωταθλητής στους δρόμους ταχύτητας, την εποχή που τα σπριντ έκαναν θραύση στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό.

Νικήτρια στα 60μ., στον αγώνα του Βερολίνου, ήταν η Σλοβένα Μάγια Μιχάλινετς με 7.23 και ακολούθησε η Γερμανίδα Μάγιερ με 7.26.

SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 05/02

Η... αμυνάρα του Σπανούλη στον Μακ (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics