Breaking News
30 Μαρτίου 2016

Μονόδρομος είναι για τον Ολυμπιακό η νίκη στη Μόσχα κόντρα στη Χίμκι, κάτι που τόνισε στις δηλώσεις πριν την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων», ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Με σκοπό να επιστρέψει με το «διπλό» στις αποσκευές, αναχώρησε για τη Μόσχα ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει αύριο τη ρωσική Χίμκι.

Για τους «ερυθρόλευκους» προέκυψε πρόβλημα με τον Μιλουτίνοφ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να κάνουν τα πάντα για να καλύψουν το κενό του.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός, ξεκαθάρισε πως ο μοναδικός στόχος για την ομάδα του είναι η νίκη.

«Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν το μέγιστο για να καλύψουν το κενό του Μιλουτίνοφ. Η νίκη είναι το μόνο η αποτέλεσμα για το οποίο πάμε στη Μόσχα. Η αντίπαλος μας το τελευταίο διάστημα έχει βελτιωθεί στην άμυνα, αλλά πάντα παίζει το αυθόρμητο παιχνίδι που τη χαρακτηρίζει» δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Για το παιχνίδι με τη Χίμκι, μίλησε και Χακίμ Γουόρικ που τόνισε:

«Σε μικρό χρονικού διάστημα καλούμαστε να παίξουμε ακόμα έναν τελικό. Οι προκλήσεις όμως είναι κάτι που μας αρέσει. Το κλειδί είναι να σταματήσουμε τις δεύτερες επιθέσεις της αντιπάλου μας και τα μακρινά σουτ. Όσον αφορά εμένα προσωπικά... μαθαίνω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου όσο περνάει ο καιρός. Βρίσκομαι καλύτερα μαζί τους παιχνίδι με το παιχνίδι και προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ για την ομάδα μου».

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics