Breaking News
17 Μαΐου 2023

Η ΕΠΣΗ υποδέχτηκε με δώρα την ΕΠΣ Λάρισας


Για άλλη μια φορά η ΕΠΣΗ επιβεβαίωσε ότι κάθε ΕΠΣ που θα βρίσκεται στο Ηράκλειο θα απολαμβάνει την άριστη φιλοξενία της, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού πολιτισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Όπως στο προηγούμενο παιχνίδι της Μικτής με την ΕΠΣ Μεσσηνίας, έτσι και τώρα με την ΕΠΣ Λάρισας, η Επιτροπή Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ και συγκεκριμένα οι κ.κ. Βαγγέλης Πετούσης και Βαγγέλης Παπαγγελής πήγαν το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" και υποδέχτηκαν την φιλοξενούμενη αποστολή.

Εκεί μάλιστα παρέδωσαν και δώρα στα μέλη της αποστολής και συγκεκριμένα παραδοσιακές βούργιες με κρητικά προϊόντα στους παράγοντες και στα στελέχη της ΕΠΣ Λάρισας Γκρίμπα Αργύρη, Μερτζανίδη Κωνσταντίνο, Δασκαλόπουλο Νίκο, Σταματάκη Στέλλα και στον προπονητή της Μικτής, Δημήτρη Τσέτσιλα.

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 17/05

 

 

 

 

Τα φρούτα θα πρέπει να τρώγονται με άδειο ή με γεμάτο στομάχι:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics