Breaking News
22 Οκτωβρίου 2021

Οι Μπακς ήταν πραγματικά αγνώριστοι κόντρα στους Χιτ, γνωρίζοντας τη συντριβή με 137-95, με το -42 να είναι η δεύτερη πιο βαριά ήττα στα χρόνια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ομάδα του Μιλγουόκι.


Στην... κορυφή της λίστας συνεχίζει να παραμένει η συντριβή από τους Μπουλς εντός έδρας στο έκτο και τελευταίο ματς του πρώτου γύρου των play offs του 2015 με 120-66 (-54), σε ένα παιχνίδι που ο Αντετοκούνμπο επιθυμεί να διαγράψει από την μνήμη του και γι ακόμα έναν λόγο.

Ο Γιάννης είχε αποβληθεί στο συγκεκριμένο ματς για χτύπημα πάνω στον Μάικ Ντανλίβι, με τον «Greak Freak» μάλιστα να τιμωρείται και με ποινή μίας αγωνιστικής, την οποία εξέτισε στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν 2015/16.
sdna .gr
Διαβάστε Επίσης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics