Breaking News
28 Απριλίου 2024

Παρότι προέρχονταν από ένα δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα για το Κύπελλο την περασμένη Πέμπτη, οι Γυναίκες του ΟΦΗ έδειξαν ότι δεν καταλαβαίνουν από κούραση και νίκησαν σήμερα στο ΒΑΚ με 4-2 τις Σειρήνες Γρεβενών

 

Με δυο γκολ της Ριμπάνσκα, που επέστρεψε και ένα απο την Καλαμπέροβα και την Αεράκη, η νέα νίκη των κοριτσιών του ΟΦΗ, που τις κρατάει στην δεύτερη θέση, πίσω απο τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με την Καλαμπέροβα στο 24' με σουτ έξω απο την περιοχή. Οι φιλοξενούμενες, ισοφάρισαν στο 30' σε 1-1.

Η είσοδος της Ριμπάνσκα στο δεύτερο ημίχρονο, έφερε τον ΟΦΗ ξανά μπροστά με 2-1, με την Σλοβάκα να σκοράρει μετά απο ασίστ της Καλαμπέροβα. Στο 69', ξανά η Ριμπάνσκα, έκανε το 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Η ομάδα των Γρεβενών, μείωσε σε 3-2 στο 75' με φανταστικό μακρινό σουτ (δοκάρι και μέσα), αλλά η Αεράκη στο 82' έκανε το 4-2 και χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Στανίνου, Πατερνά, Κουκουλάκη, Κυδωνάκη, Σηφάκη, Kalaberova, Δρακογιαννάκη, Ζέρβα, Mushtaq, Αεράκη, Πλατανιά. Έπαιξαν και οι Rybanska, Κωνιωτάκη, Κατιρτσίδου, Παπακωσταντή, Αραβιάκη.
Νeakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ενα «στοιχειωμένο» πανελλήνιο ρεκόρ 23 χρόνων κατέρριψε η Αρτεμις Βασιλάκη

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics