Breaking News
23 Μαΐου 2021

Δείτε όσα συνέβησαν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο στην Football League

 

Δείτε όσα συνέβησαν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο στην Football League

Η “λευκή” ισοπαλία της Βέροιας στην Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό που έκανε ηρωϊκή εμφάνιση καθώς αγωνίστηκε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ασλαμπάλογλου στο 41′, άλλαξε τις “ισορροπίες” στην κορυφή του Βορείου Ομίλου της Football League και δημιούργησε ξανά τριπλή ισοβαθμία στο “ρετιρέ”, καθώς η Καβάλα πέρασε με νίκη (2-0) απ’ την Κατερίνη και ο Πανσερραϊκός έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΠ Κοζάνης (1-0).


Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τον Ολυμπιακού Βόλου αναβλήθηκε μετά από την «επίθεση» της γαστρεντερίτιδας στην ομάδα της Μαγνησίας.

Η Καλλιθέα ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 13ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League, καθώς νίκησε εύκολα με 2-0 την Επισκοπή και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, ούσα 4 βαθμούς μακριά απ’ την Καλαμάτα (νίκησε 1-0 την Ρόδο το Σάββατο) και με δύο αγώνες λιγότερους. Από εκεί και πέρα επιστροφή στις νίκες για το Αιγάλεω που επικράτησε 2-0 του Ασπρόπυργου.


Αναλυτικά όσα συνέβησαν στους αγώνες

Νότιος όμιλος
Νίκη Βόλου-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε στη Νεάπολη η Νίκη Βόλου επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη. Την “κατάρα” για τους Βολιώτες έσπασε ο Λούκας Γκαρσία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος. Αυτό το τρίποντο ήταν επιβεβλημένο για αποφευχθούν πιθανοί “μπελάδες” στη συνέχεια της Football League.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Καραγκιόζης, Αργύρης, Τσιμπούκας, Καλουτσικίδης, Ντομίνγκεζ (46′ Κρουθ), Τζοβάρας, Μέτσε, Λούκας Γκαρσία (85′ Μπαλάφας), Μπόσιο, Γκονζάλες (75′ Τσιώλης), Ροχάνο (90′ Μπιτσάκος).

Αστέρας Βλαχιώτη (Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας (64′ Τουλίκας), Μάγκας, Κορνέζος, Νικολάου, Καρβούνης (50′ Καλλέργης), Μπρακαμόντε (46′ Πατσαρούχας), Παπούλης, Παλιάτσος (38′ λ.τ Βερνάρδος), Μάρτσεφ.

Καλλιθέα-Επισκοπή 2-0

Στη 2η θέση της βαθμολογίας ανέρχεται η Καλλιθέα μετά τη νίκη της με σκορ 2-0 επί της Επισκοπής στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής για το νότιο όμιλο της Football League. Ο Καββαδίας άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό για να κάνει το 2-0 με φάουλ ο Σταύρου στο 75ο λεπτό.

Καλλιθέα (Τάτσης): Πάντος, Χοτζάλι (71′ Καραγιάννης), Καλύβας, Μουσταφίδης, Κρητικός, Καντέ (56′ Καββαδίας), Τσιντώνης, Μαρουκάκης (71′ Σταύρου), Ενγκουέμ, Στούπης (90′ Βασιλειάδης), Παπαγγελής (90′ Παντελίδης).

Επισκοπή (Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (76′ Γεωργούσης), Λίμα, Νάνι, Τσιριγώτης, Γιαννιώτης (8′ λ.τ. Χρουσιέλ (69′ Κουτάντος), Τσόφλιος (46′ Βαρουξάκης).

Σαντορίνη 2020-Ιάλυσος 1-1

Ισόπαλος με σκορ 1 – 1 απέναντι στη Σαντορίνη αναδείχθηκε ο Ιάλυσος σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο γήπεδο του Αιγάλεω στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League (νότιος όμιλος). Οι “ερυθροκίτρινοι” έμειναν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη, ωστόσο μια ισοπαλία μακριά από τη Ρόδο δεν μπορεί παρά να θεωρείται ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Χατζησάββας άνοιξε το σκορ για τον Ιάλυσο στο 25ο λεπτό για να ισοφαρίσει ο Γιουκούδης στο 34ο λεπτό.

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερρίκος (90+1′ Κωστόπουλος), Κουρελάς, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Σιμιτσής (77′ Περογαμβράκης), Πολύζος (46′ Σκαθαρούδης), Ιβανίδης, Μπουντόπουλος (46′ Μαλάϊ), Γιουκούδης (77′ Μηνάς), Κανούλας.

Ιάλυσος (Χαντές): Ανδρούτσος, Σκεντεράϊ, Μπουσάϊ, Καρπαθάκης, Τερζίου, Γιώργου (72′ Μαστραντωνάκης), Μανιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζησάββας, Χριστόπουλος (82′ Σταθόπουλος).

Βόρειος όμιλος
ΠΟ Τρίγλιας-Θεσπρωτός 2-1

Σε ένα ματς θρίλερ η Τρίγλια με γκολ του Δόρη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Θεσπρωτού. Η Τρίγλια πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 26ο λεπτό με δράστη τον Ζγκούρι για να έρθει ο Γώγος στο 42΄να κάνει το 1-1. Τελικά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και πήραν τη νίκη.

ΠΟ Τρίγλιας (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Σενγκιέργκης, Πανάγου, Σγούρης, Βοσκόπουλος, Μ. Παπαστεριανός, Ζγκούρι, Δόρης, Τότσκα, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κολιοφούκας, Α. Γώγος, Γ. Γώγος, Ζούρκος, Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπίκας, Γκανσιέρ, Πατσέκο, Ραμίρεζ.

Πιερικός-Καβάλα 0-2

Με γκολ του Βαλαβανόπουλου στο 20′ και του Κόκκορη στο 50 ο ΑΟΚ πήρε διπλό ανόδου στην Κατερίνη και επέστρεψε στην πρώτη θέση αν και με παιχνίδι λιγότερο από Βέροια και Πανσερραϊκό.

Πιερικός (Παναγιώτου – Θεοδοσιάδης): Καραγκιολίδης, Τακίδης (54′ Μπουζούκης), Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Χαρτσιάς, Μακρής (54′ Μηλιώτης), Ιντζόγλου (54′ Κυβελίδης), Ίτσιος (78′ Καρανάτσιος), Γκατσολάρι (78′ Κουκοδήμος), Μπουολί.

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (66′ Κέρθι), Θωμαΐδης, Βαλαβανόπουλος (71′ Κόλλας), Ορφανίδης, Αδαμάκης (78′ Γιαλαμίδης).

Πανσερραϊκός-ΑΕΠ Κοζάνης 1-0

Ο στόχος του απόλυτου των 3Χ3, αν και δύσκολα, επετεύχθη… Ο Πανσερραϊκός νίκησε και την ΑΕΠ Κοζάνης πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του μετά την Τρίγλια και τον Θεσπρωτό και ετοιμάζεται πλέον για το μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση άνοδο με αντίπαλο τη Βέροια στην πόλη της Ημαθίας την ερχόμενη αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 85’ ο Κόντσι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μέσι, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση στο 89’ όταν η κεφαλιά του Κοτταρίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Πανσερραϊκός (Γκιόκας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Τσόπελας, Ψάλτης (57′ Κόντσι), Κρητικός, Μαρκιόνι (85′ Ολαϊτάν), Μασκανάκης (70′ Παπαβασιλείου), Μέσι, Γκούρτσας (57′ Πράντο).

ΑΕΠ Κοζάνης (Ναντβόρνικ): Σταυρίδης, Σέλσο (73′ Κυριαλάνης), Τσικόπουλος (69′ Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας (73′ Ντινόπουλος), Νικολίτσας, Ταΐρης, Αιχμαλωτίδης (46′ Βοριαζίδης (87′ Λι), Φωλίνας. (ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ)

mikriliga.com:
Διαβάστε επίσης

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 23/05/2021

 

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα των 10 ομίλων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics