Breaking News
26 Δεκεμβρίου 2022

Φιλιώ Μανωλιουδάκη… η επιστροφή για χάρη του ΝΟΧ!

 

Η ομάδα που θα ξεχωρίσει, φαίνεται πως θα είναι αυτή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας πόλο γυναικών. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη… Φιλιώ Μανωλιουδάκη.
KTEO Κρήτης
Η έμπειρη πολίστρια μπορεί να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από την ενεργό δράση, ωστόσο για χάρη της ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα της θ’ αγωνιστεί για λογαριασμό της στο νέο πρωτάθλημα της Α2 το οποίο ξεκινά σε λίγο καιρό έτσι ώστε να τη βοηθήσει να επιστρέψει στην Α1!

Η παρουσία της Μανωλιουδάκη στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας του ΝΟΧ είναι ένα γεγονός που ξεχωρίζει, καθώς η αναφορά γίνεται για μία από τις μεγαλύτερες αθλήτριες που έχουν αναδειχθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Οπως είναι γνωστό, άλλωστε, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη έκανε μεγάλη καριέρα με τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε τα πάντα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και σίγουρα η ένταξη της το ρόστερ του ΝΟΧ τον αναγάγει σε πολύ ανταγωνιστικό πριν ακόμα ξεκινήσει η χρονιά… Επίσης, ήταν καθοριστικό στέλεχος και της Εθνικής ομάδας.

Ετσι, όπως όλα δείχνουν ο ΝΟΧ έχει φέτος τις δυνατότητες να γίνει μια πολύ δυνατή ομάδα και μετά από πάρα πολλά χρόνια να επιστρέψει στην Α1.
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 26/12/2022 [vid]

 

 

 

 

Η Κατερίνα Τόλιου ολοκληρώνει με πολύ θετικό τρόπο μία χρονιά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics