Breaking News
09 Νοεμβρίου 2023

Δεν κατάφερε να κάνει το 4x4 στον 7ο Ομιλο του UEFA Europa Conference League ο ΠΑΟΚ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την Αμπερντίν στην Τούμπα, έπειτα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με ανατροπές.

 

Ακόμη κι έτσι, πάντως, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου εξασφάλισε την πρόκριση στα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης, ωστόσο την πρωτιά του γκρουπ, άρα και την απευθείας συμμετοχή στους «16», θα την «παίξει» με την Άιντραχτ στη Φραανκφούρτη στις 30 του μήνα.


Οι Λουίς Λόπες (14’) και Τζέιμι ΜακΓκραθ (70’) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Μπάρι Ρόμπσον που αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ ανάμεσα στα γκολ των Σκωτσέζων βρήκαν δίχτυα οι Τάισον (23’) και Μπουάνα Αλί Σαμάτα (67’) για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Γιουσίν Τσάκα (Αλβανία).

Κίτρινες: Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας - Χέις.

 ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (82’ Κεντζιόρα), Τρόοστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα (85’ Ράφα Σοάρες), Τσιγγάρας (65’ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (82’ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας (64’ Σαμάτα).

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ (Μπάρι Ρόμπσον): Ρόος, Γιένσεν, Ρούμπεζιτς, Γκάρτενμαν, ΜακΚένζι, Ντέβλιν, Ντάνκαν (60’ Χέις), Σίνι (61’ Πόλβαρα), Μπάρον, ΜακΓκραθ (78’ Μιόφσκι), Λουίς Λόπες (85’ Σόκλερ). ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 09/11

 

 

 

 

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics