Breaking News
19 Μαΐου 2024

Την τρίτη θέση στο Diamond League του Ραμπάτ κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη.


Η Κατερίνα Στεφανίδη συμμετείχε στο Diamond League του Ραμπάτ, στη δεύτερη παρουσία της στη σειρά αγώνων.

Η έμπειρη αθλήτρια ήταν τρίτη στο επί κοντώ με άλμα στα 4,55 μ. θέση, μαζί με την Ελίσα Μολιναρόλο (Ιταλία), που είχαν την ίδια επίδοση.

Διαβάστε Επίσης
Φιορεντίνα: Τι γίνεται με τα εισιτήρια και τους Έλληνες που προσπαθούν να πάρουν από τους Ιταλούς
Η Ελληνίδα ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,45 μ., ύψος που πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια και στη συνέχεια ανέβηκε με την πρώτη πάνω από τα 4,55 μέτρα. Ο πήχης έπειτα τοποθετήθηκε στα 4,65 μ., ύψος που η ολυμπιονίκης του 2016 δεν κατάφερε να νικήσει στο σημερινό της αγώνα.
Η Στεφανίδη έχει κάνει φέτος 4,63 μ. στη Ντόχα και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει αν και εφόσον προσθέσει έναν ακόμη αγώνα στο πρόγραμμά της ή θα συμμετάσχει απευθείας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

Νικήτρια του αγώνα ήταν η Αντζέλικα Μόσερ με 4,73 μ. και δεύτερη η Ρομπέρτα Μπρούντι με 4,63 μ., που ωστόσο επέλεξε να σταματήσει τον αγώνα της μετά τη μία προσπάθεια στα 4,78 μέτρα.
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 19/05/2024

 

 

 

 

Ιστορία έγραψε στο Λουτράκι ο Νίκος Ζίνισα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics