Breaking News
23 Ιουνίου 2017

Ο Κώστας Μίσσας είναι, όπως όλα δείχνουν, η επιλογή του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών.

 

Για άμεσος συνεργάτης του Μίσσα, υποψήφιος είναι ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς πρόσφατα ανέλαβε προπονητής στην Πολκοβίτσε που θα παίξει στη Euroleague.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό ο υπεύθυνος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, Μιχάλης Κακιούζης, να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Σημειώνεται πως ο Μίσσας είναι ο αρχιτέκτονας της γενιάς στην Εθνικής Γυναικών που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.

Πριν από λίγες μέρες, ο Μίσσας ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αλλά στην Ομοσπονδία θεωρούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics