Breaking News
01 Νοεμβρίου 2020

Δίδυμο κορυφής οι αδερφές Γουίντερς στα κορίτσια
Βασίλης Γεωργιώτης 

 

Με αντεπίθεση διαρκείας τη δεύτερη μέρα των αγώνων, ο Κωνσταντίνος Πορτοσάλτε πήρε το προβάδισμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist που διεξάγεται στη Χαλκίδα με διοργανωτή τον τοπικό ΙΟΧ. Κι αν στα αγόρια είχαμε ανατροπή, στα κορίτσια το φαβορί, η Άννα Ελισάβετ Γουίντερς διεύρυνε το προβάδισμά της και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Πορτοσάλτε (ΑΝΟΓ) ξεκίνησε τη μέρα με μια έβδομη θέση στην 4η ιστιοδρομία, αλλά συνέχισε με 2, 1, 1 και έφτασε τους 17 βαθμούς ποινής, κθώς πέταξε την 11η της πρώτης κούρσας. Δύο βαθμούς πίσω του βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πιπεράκης του ΝΟ Λαγονησίου μετά τις θέσεις 1, 1, 8 και 2 που κατέλαβε την Κυριακή (1/11). Για το χάλκινο γίνεται μάχη μεταξύ των Μ. Βομβύλα (ΑΝΟΓ), Γ. Γκιζαριώτη (Ολυμπιακος) και Επ. Βεντούρη Λαδά (ΝΟ Καλαμακίου) που έχουν 43, 45 και 46 βαθμούς αντίστοιχα.

Στα κορίτσια η Άννα Ελισάβετ Γουίντερς τερμάτισε την Κυριακή στις θέσεις 1, 21, 1 και 4, πέταξε την 21η και κρατά άνετα την πρωτοπορία με μόλις 11 βαθμούς ποινής. Η οικογενειοκρατία καλά κρατεί στην κατηγορία με την Αλεξία Ιωάννα Γουίντερς να ακολουθεί με 26 β.π.. Τα δύο κορίτσια ανήκουν στο ΝΟΚ Βουλιαγμένης. Πίσω από τις αδερφές Γουίντερς βρίσκονται δύο αθλήτριες του ΝΟ Καλαμακίου η Ιακωβίνα Κερκέζου με 34 β.π. και η Ερμιόνη Γκίκα με 37 β.π..

Οι δύο τελευταίες ιστιοδρομίες θα γίνουν τη Δευτέρα (2/11), μετά το πέρας των οποίων θα αναδειχτούν οι πανελληνιονίκες.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics