Breaking News
26 Αυγούστου 2021

σόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι στο Τυμπάκι της τοπικής ομάδας με τον Εργοτέλη με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο φινάλε.


Ο ΑΟ Τυμπακίου προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τέρμα του Ζαφείρη με τον Εργοτέλη να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ενόκ Κουατένγκ.

Το “φιλμ” της φιλικής αναμέτρηση:
14′ Προβολή του Κουρουθιανάκη από κοντά, με τη μπάλα στην εξωτερική μεριά των διχτύων.

30′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη, η μπάλα προσέκρουσε στο τοίχος δυσκολεύοντας τον Δημαράκη, ο οποίος τελικά μπλόκαρε.

31′ Ο Ντουμάνης επιχείρησε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Ποζατζίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

43′ ΓΚΟΛ 1-0. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Ζαφείρης άνοιξε το σκορ. Σύγκλινε από τα αριστερά στην περιοχή κι έκανε το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ψιμόπουλου.

48′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαφείρη, με τον Ψιμόπουλο να διώχνει σε κόρνερ με τις γροθιές του.

51′ ΔΟΚΑΡΙ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη από αριστερά, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυνόμενους.

Mikel Chania Delivery
53′ Φάουλ του Ζαφείρη, ο Ψιμόπουλος με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

55′ Σέντρα του Ποζατζίδη, ο Σαβοϊδάκης έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει.

68′ Πλασέ του Σερβιλάκη απ το ύψος του πέναλτι, ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ απέκρουσε ενστικτωδώς.

70’ Ο Κουατένγκ πλησίασε την περιοχή και πάσαρε στον Αζίζι, το πλασέ του οποίου ήταν ελαφρώς άστοχο.

87′ ΓΚΟΛ 1-1. Ο Κουατένγκ ανατράτηκε εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο ίδιος με πλασέ στη δεξιά γωνία διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΑΟ Τυμπακίου: Δημαράκης, Δουλγεράκης, Βρεττός, Κουρουθιανάκης, Γιαννακάκης, Φραγκιαδουλάκης, Τριάντης, Παπανδρέου, Παραθυρας, Μεταξάκης, Ζαφείρης.

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης, Σκατζάκης, Φουστανάκης.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Ψιμόπουλος (60′ Σταυρακάκης) , Μίκο (46′ Δασκαλάκης) Θεοδωράκης (60′ Κόλα) Κατσούρι (46′ Σπυριδάκης), Ντουμάνης (35′ Σαβοϊδάκης) , Πάγια (60′ Στεφανάκης) Ποζατζίδης (60′ Σερβιλάκης) Αλεξάκης (46′ Βουτσάς) Τσαμαντιώτης (60′ Κουατένγκ) Νικολακάκης (60′ Αζίζι), Κωστανάσιος (35′ Πατελάκης).
athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

23 χρόνια άγνωστο το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο αεροδρόμιο Σητείας

 

 

 

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2020: «Χάλκινος» ο Μιχαλεντζάκης στα 100μ. ελεύθερο!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics