Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2022

Σε ρυθμούς Ευρωπαϊκού Κυπέλλου έχει μπει ξανά η Μπογκόρια Γκρότζισκ του Παναγιώτη Γκιώνη. Ετοιμάζεται για τους δύο ημιτελικούς του Europe Cup, της δεύτερης τη τάξει Ευρωπαϊκής διασυλλογικής

διοργάνωσης στην επιτραπέζια αντισφαίριση και μέσα σε αυτό το πνεύμα βρίσκεται απόλυτα και ο τοπ Έλληνας αμυντικός, καθώς έχει επιστρέψει δυναμικά στη δράση και πηγαίνει πολύ καλύτερα με το πρόβλημα στον αχίλλειο. Το επόμενο εμπόδιο του πολωνικού κλαμπ είναι η Απουάνια Καράρα από την Ιταλία. Η πρώτη συνάντηση έχει οριστεί για την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στη γειτονική μας χώρα και η δεύτερη για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στο Μαζοβιέσκι. Στο μεταξύ, ο Γκιώνης, αλλά και ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος συνεχίζουν τα ματς στην πολωνική λίγκα, ενώ ο τρίτος Έλληνας της… παρέας, ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης είναι σε στάδιο θεραπείας μετά από την επέμβαση στο γόνατο.

Ο Γκιώνης προπονείται εδώ και λίγες ημέρες με την ομάδα του και αγωνίστηκε αρχικά την Παρασκευή. Στο 3-1 στην έδρα της Τορούν τοποθετήθηκε πρώτος παίκτης και σημείωσε δύο ατομικές νίκες. Πρώτα εναντίον του Τόμας Κοτόβσκι με 3-2 σετ κι έπειτα κόντρα στον Νταμιάν Βέντερλιχ με 2-0 σετ. Οι ενοχλήσεις στο πόδι δεν τον εγκαταλείπουν βέβαια, αλλά εκτός του ότι είναι αισθητά μικρότερες η επαναφορά σε κανονική κατάσταση, μετά από κάθε ματς, γίνεται γρηγορότερα.

Η Μπογκόρια, που βρίσκεται στο γκρουπ των πρωτοπόρων στη β’ φάση του πρωταθλήματος κι έχει εξασφαλισμένη παρουσία στα πλέι οφ, αντιμετώπισε σήμερα το βράδυ εκτός έδρας και τη Γιάροσλαβ (την ομάδα του Αγγελάκη). Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν και πάλι δυνατός ως πρώτος παίκτης, επικράτησε και στα δύο ατομικά παιχνίδια του, όμως η ομάδα του έχασε με 3-2. Το ματς κρίθηκε στο διπλό και με οριακή διαφορά και νωρίτερα ο 42άχρονος αμυντικός είχε νικήσει τον Σάιμον Μπραντ με 3-0 σετ και τον Ινδό Σατιγιάν Γκνανασεκαράν με 2-1. Η κανονική διάρκεια τελειώνει σε τρεις αγωνιστικές και θ’ ακολουθήσουν τα πλέι οφ της 8άδας.

Ο Γκιώνης είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει και στη νέα ευρωπαϊκή πρόκληση. Ονειρεύεται την είσοδο στον τελικό του Europe Cup και αργότερα την κατάκτηση του τροπαίου, έχει τονίσει άλλωστε, ότι αυτός είναι ο στόχος της Μπογκόρια. Μετά την πολυήμερη αποχή του ενίσχυσε την ομάδα του στην 8άδα της Ευρώπης και συνέβαλε στην πρόκριση με ανατροπή απέναντι στη Ρόσκιλντε από τη Δανία.

Η USD Απουάνια Καράρα απέκλεισε στα προημιτελικά την Τοπ Σπιν Μεσίνα, επίσης από την Ιταλία. Αποδείχτηκε πολύ δυνατή μάλιστα, καθώς πέτυχε δύο νίκες με 3-0. Τη βασική της τριάδα συγκροτούν ο Ιταλός Μιχάι Μπομποσίκα, ο Σλοβάκος Λούμπομιρ Πίστεϊ και ο Κροάτης Αντρέι Γκάσινα, ο οποίος θυμίζουμε ότι φέτος έχει συμφωνήσει και με τον Παναθηναϊκό και πριν από 10 μέρες είχε έρθει στην Ελλάδα για τα πλέι οφ της Α1, που τελικά αναβλήθηκαν.

Στον άλλο ημιτελικό θ’ αναμετρηθούν στις 18 και 25 του μήνα η Βιενέρ Νόισταντ από την Αυστρία και η Μπόργκες από την Ισπανία.

Πλήρη δραστηριότητα έχει στην πολωνική λίγκα και ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος με την Όρλις 1924. Στη 2η φάση το κλαμπ βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων, που παίζουν για την παραμονή, την Παρασκευή επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της Πολόνια Μπίτομ και χτες έχασε εκτός έδρας 3-2 από την Ολύμπια Γκρούντιζ. Ο σημερινός δευτεραθλητής Ελλάδας σε απλό και διπλό ανδρών κατέβαλλε στον πρώτο αγώνα τον Γιάκαμπ Φολβάρσκι με 3-2 σετ, ενώ την Κυριακή έχασε με το ίδιο σκορ από τον Ρώσο Βασίλι Λακέεφ.
Διαβάστε επίσης:

Ξανά αναβλήθηκε ο αγώνας Ζάκυνθος - Εργοτέλης

 

 

 

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόωρο «αντίο» για τους τρεις

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics